Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat ez a fiúknál?
Tetszik a fiúnak egy lány,és valamilyen szinten kezdeményez is nála,érdeklődik iránta,megkérdezi mindig,hogy mi van vele,egyértelműen fontos neki az a lány és ezt ki is mutatja.Viszont mégsem hívja el randizni,mégsem beszél vele arról,hogy tetszik neki,mert gyáva és "bizonytalan".Ez mennyire gyakori?
(és nem 1 hete tetszik neki a lány,hanem elég régóta,és elég komoly a dolog)
Ezt most kitaláltad a srácról, vagy tényleg így van?
Első esetben valami nem stimmel a te verzióddal, második esetben pedig pusztán félénkség. Ha a lány nem nyit felé, akkor sosem fog magától megnyílni a srác.
1#:Én vagyok a lány :D
2#:Tényleg így van,akár hiszed,akár nem :D Én nyitok felé eléggé,és Ő is nyit felém,nem ezzel van a gond.Nekem az a kérdésem,hogy akkor mi gátolja abban,hogy elhatározza magát,hogy elhívjon valahova?Nem elég bátor?Vagy valamitől fél?(nyilván a csalódástól meg ilyenek,de szerintem ez egy idő után nem válasz,mert mindig van kockázat)
Én voltam így egy lánnyal. Szerelmes voltam belé, mindent megtettem volna érte, de azt kezdtem észrevenni rajta, hogy ő sosem néz rám. Mindig lefelé nézett ha szembe jött, tehát úgy éreztem, hogy ő engem 1) vagy nem kedvel, 2) vagy sejti, hogy így vagyok vele, de titokban van barátja, csak persze nem mutatja,ezért kerüli a rámnézést, nehogy megszólítsam 3) vagy ő is szerelmes, de félénk fajta velem szemben. (de ez max. csak a plátói álmokban fordulhat elő)
Szóval volt, hogy nagyon szomorú voltam őmiatta, és "kirekesztettnek" éreztem magam az ő részéről (volt, hogy társaságban is mindenkire ránézett, rám nem; de csak velem csinálta ezt, a többi fiúval nem volt ilyen), és ezért nem néztem rá. Eszméletlen csalódottságot éltem át, hogy miért teszi ő ezt velem, ezért leblokkoltam csak, ha megláttam, inkább nem is kerestem a vele való kapcsolatot, mert úgyse szeret... (láthatóan sz*rik a fejemre, mert sose kérdez). Randira meg végképp hogy hívtam volna meg, így?
Mennyire nyitott/közvetlen a lány a fiúval szemben? A beszélgetéseket csak a fiú kezdeményezi mindig? (ha igen, az probléma)
Pl. lehet neki írni a névnapján is, csak hogy gondoltál rá, de egy "hogyvagy"-okot is el lehet ereszteni e szürke hétköznapok között.
És persze ha ír neked, akkor méltatod-e válaszra, vagy csak 3 nap múlva... Azért ez sem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!