Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit éreztek mikor szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit éreztek mikor szerelmesek vagytok? Milyen érzés?

Figyelt kérdés
Milyen az ha úgy szeretsz valakit aki viszont szeret téged....es miylen az amikor ő nem

2016. nov. 30. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
1. Egy álom 2. egy rémálom
2016. nov. 30. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Amikor o is szeret teged az borzasztoan jo...nem lehet elmagyarazni de egyszeruen a felhok felett jarsz es mindig csak ra tudsz gondolni:)) a maskhoz nem tudok hozzaszolni, bocsi
2016. nov. 30. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

az első valszeg jó,nem volt még benne részem.

A második fájdalmas..nagyon is.

2016. nov. 30. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából olyan igazán viszonzott szerelemben még nem volt részem.

Egyszer óvodában volt egy 'haverom' akivel igazán kedveltük egymást, de még "gyerekszerelemnek' se volt mondható.

Aztán 14-15 évesen megismertem egy srácot aki iránt éreztem egy pár napos fellángolást, de szerencsére hamar elmúlt, mert rájöttem, hogy a srác minden csajra ráhajt, így hiába kedveskedett velem meg stb. nem tudtam ezt rögzíteni magamban.

Ez a fellángolás nagyon erős volt, ő járt a fejemben egész nap, de szerencsére 3-4 nap után sikeresen elhessegettem a gondolataimat róla és rájöttem, hogy a haverom, aki egyben az osztálytársam is, abba vagyok szerelmes, mivel a srác folyton féltékenykedett rá, ezért megszakítottuk a kapcsolatot.

Az osztálytársamba mai napig szerelmes vagyok, de ő nem tudja, és egyszer már azt mondta nekem, hogy köztünk nem lehet soha semmi, mert nem kellenék neki, csak, mint havert fogad el.

Nagyon rossz, minden nap eszembe jut, az elején ez sokkal élénkebb érzés volt, megláttam és a szívem a torkomban dobogott, össze-vissza, remegett a kezem, kirázott a hideg, sokszor nem bírtam megszólalni, csak mosolyogni rá, gyakran zavarba jöttem a jelenlétében, össze-vissza beszéltem, kötöttek voltak a gondolataim, nem tudtam a tanulásra koncentrálni, nem tudtam egy filmre sem figyelni, semmi.

Először azt mutatta felém, mintha bejönnék neki, sokat ölelgetett, puszilgatott, simogatott, bókolt, dicsért, minden ami kell.

Ez pár hónap volt, aztán elkezdtek fokozatosan csillapodni az érzések, míg kb 4-5 hónap után annak ellenére, hogy nem vallottam be neki az érzelmeimet kosarat kaptam tőle.

Ez rettenetesen fájt, sőt fáj most is, de már nem annyira, mint akkor.

Megfogytam, alig ettem, magamba voltam zuhanva és a legrosszabb, hogy senkinek nem mertem ezeket elmondani, mert ez számomra irtózatosan nagy szégyen volt.

Már a sráccal szinte teljesen megromlott a kapcsolatunk , beszélünk ugyan, de van, hogy eljárunk egymás mellett, vagy úgy viselkedünk, mint két idegen.

És nem tehetek semmit.

Remélem válaszoltam a kérdésedre.

2016. nov. 30. 22:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm 4-es, remélem majd minden helyre jön
2016. nov. 30. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Amikor 4 evvel idosebb nalad a srac, te elso pillanatra beleszeretsz, es minden egyes perc utan csak jobban szereted Ot, O viszont csak egy aranyos kislanyt lat benned? Pedig te sokkal tobb vagy belul, de azzal szinte senki sem foglalkozik. Borzalmas, es honapok ota tartom az emlekezetemben, nehogy elfelejtsem, mert megis, amikor csakbra gondolsz es nem arra h o kit erez irantad, teljesen belefeledkezel es csak arra tudsz gondolni h mennyire, helyes, aranyos, kedves es minden ami egy srac jo tulajdonsaga csak lehet. Es mindig amikor eszedbe jut, felidezed h mit csinalt a jelenletedben, mit mondott, es olyankor meg az is negdobogtatja a szivedet amikor olyan idegesito szokast csinal veled, Amit hha mas csinalna tuti leszolnad. Es talan soha tobbe nem lathatom. Ez faj a legjobban, mert OK h mindig is szeretni fogod, de ahhoz latnod kell, a jelenleteben kell lenned, mert a kepek nem adjak vissza a viselkedeset, a beszedet, semmit ami Ot igazan egyedive teszi. Es lehet h te mindig szenvedsz amikor meglatod es tudod h nem erez irantad semmit, de egyben orulsz is, mert a tarsasagaban lenni, latni Ot az egyik legnagyobb kincs a szamodra.
2016. dec. 1. 19:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Én eddig csak egyszerre éreztem azt hogy érdemes élni ha olyan csodálatos emberek léteznek(akibe szerelmes voltam), emellett kimondhatatlan fájdalmat mert soha nem lehet semmi közünk egymáshoz.16/l
2016. dec. 1. 20:02
 8/8 A kérdező kommentje:
6-os én is ilyesmi helyzetben vagyok, túl sok a korkulobbseg és ez megakadalyoz mindent
2016. dec. 1. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!