Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Már közel egy éve tart. Alig bírom.
Minden nap látom... Egy évvel idősebb, mint én, egyedül áll és bámul ki a fejéből. Amikor elmegyünk mellette, tétován rápillantok, találkozik a pillantásunkn elkapom a fejem és lesápadva megyek tovább. Amikor ott van az ebédlőbe inkább nem ülök le, mert Félek, hogy észreveszi, hogy nézem. Lehet, hogy már észre is vette. Hallottam, hogy ír történteket, kedvence a töri, ugyan az a kedvenc tanárunk, mimdekettem az osztály "furcsái" közé tartozunk. Egyszerűen lehetetlennek tartom odaállni elé, hogy : " Szia, XY én YX vagyok és tudom, hogy azt se tudod ki vagyok, de szeretlek." De tovább már nem bírom, csinálnom kell valamit. Nem tudom elfelejteni. Egy év. Addig próbáltam nem gondolni rá, hogy mennyire lehetetlen,de belátom, hogy másba nem tudok beleszeretni. Mióta egy fiú, akit tényleg nagyon szerettem elutasított, azóta Félek.
Mit tegyek?!
"Mit tegyek? Már közel egy éve tart. Alig bírom."
A kérdés kicsit sem perverzül hangzott, azért 1 éve csinálni...
Hogy a kérdésre is válaszoljak és ne offoljak, semmit ne csinálj. (nem olvastam el, de ez is válasz, csak a perverz megjegyzésemet jöttem hírdetni.)
17F
Közeledj hozzá
SZemezz vele, nézz rá, jelöld ismerősnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!