Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hova vigyem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyem el?

Figyelt kérdés
Talaltam egy csajt es en is szerelmes vagyok bele meg o is valoszinuleg , elakarom valahova vinni csak hova kellene ? Mozi szerintem mar unalmas vagy hat most bemenenk az lenne a helyzrt hogy kb mindketten unatkoznank meg nem is az a fajta csaj aki ul csendben , en meg az a baj hogy nem vagyok valami beszedes , igy most bemennek vele mobdjuk a varosba mirol tudnak beszelni vele ?

2016. nov. 28. 18:13
 1/3 anonim válasza:
A jövőtökről. Hogy képzelitek el, tanulás, munka, külföld, bakancslista, rengeteget lehet dumélni ilyenekről mivel ez tulajdonképpen csak fantáziálgatás a jövőről.
2016. nov. 28. 18:19
 2/3 Dr.Gorrilafekália válasza:
100%
Én hogyha lányokkal beszélek mindig felhozom az indiánok tömeges lemészárlását amerikában valamint az örmény népirtást az ottomán birodalomban hozom fel témaként. szerintem a nők ezekre a témákra buknak a legjobban
2016. nov. 28. 18:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Sétálni, cukrászdába, kávézóba, étterembe, jégkorcsolyázni, bowlingozni, stb.
2016. nov. 28. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!