Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy az idősebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az idősebb pasik jönnek be? /17L/

Figyelt kérdés

Szóval 17 leszek nemsokára és mindig az ilyen 20-25 éves palik tetszenek meg.. kétségbe vagyok esve mert ők meg túl fiatalnak találnak engem általába..

Mi lesz velem?😔

2016. nov. 27. 19:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%

Jóslás: Rád fog írni mindjárt egy csomó 20-25 éves csávó, de most figyelj még idősebbek is!!! szóval sok sikert..

Azért mert, ilyenek tetszenek neked és kész, vagy lehet más oka is van esetleg úgy érzed, ha idősebb párt választasz, akkor mások is komolyabbak lesznek veled, mert jajj milyen kis felnőttes leány ez..

17F

2016. nov. 27. 19:47
 2/16 anonim ***** válasza:
Mert ők tetszenek
2016. nov. 27. 19:52
 3/16 anonim ***** válasza:
52%

Azt hiszed eretebb vagy a korodnal.

Es az idosebb pasik mellett biztonsagban erzed magad.

Es egy idosebb pasinak van autoja penze stb, mig a veled egyidosok tanulnak es anyucira szorulnak.

18f

2016. nov. 27. 19:53
 4/16 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ők jönnek be, ennyi. :)
2016. nov. 27. 19:56
 5/16 anonim ***** válasza:
46%

Egyet értek az előttem lévőkkel.Az is sanszos, hogy ezek csak fellángolások és vagy tini "lázadás", hogy igen, te érett vagy, stb.

A legokosabb, ha nem kerülsz 20 feletti emberrel kapcsolatba még.Ha már a kérdést feltetted, akkor gondolom nem kell kifejtenem, hogy miért.Ezért sokan le fognak pontozni, de abból is az látszik, hogy azok nagyon éretlenek.

23/F

2016. nov. 27. 19:58
 6/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolso koszonom valaszod:) de amugy nem azert mert erettnek gondolm magam hanem egyszeruen ok jonnek be . A fiatalabb korbol csak jagyon nagyon keveset tudnek mondani akire azt mondom h na o jo pasi. Nem tudom miert van :o
2016. nov. 27. 20:02
 7/16 anonim ***** válasza:
6%

#5 vagyok.

Majd elmúlik.Lehet, hogy érdekelne egy fiatalabb is, csak még nem találkoztál olyannal.Soha sem lehet tudni.

2016. nov. 27. 20:07
 8/16 anonim ***** válasza:
40%

Én nem találnálak fiatalnak. Nekem tetszenek a fiatalabb lányok :D

26F Szabolcs megye

2016. nov. 27. 20:13
 9/16 anonim ***** válasza:
Huszonéven koromban nekem is a tizenéves lányok jöttek be. Fiatalabbnak néztem ki a koromnál, így a korombeliek nem tekintettek partnernek. Szerintem simán találsz huszonévest. 17 évesen majdnem felnőtt nő vagy már. Apád korú fura lenne partnernek, de huszonéves simán.
2016. nov. 27. 20:25
 10/16 anonim ***** válasza:

Ők jönnek be, pont.

Mi lesz veled? Inkább mi lesz a korodbeli srácokkal? Ja igen, belehalnak a féltékenységbe.

2016. nov. 27. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!