Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Mikor fiatalabb voltam, volt egy nagyon jó fiú barátom. Ahogy telt az idő, beleszerettem. Kiderült, hogy az érzés kölcsönösnek bizonyult, össze is jöttünk. Az elején minden rendben volt, boldoggá tett engem. Majd szakítottunk. Bennem azalatt az idő alatt egy olyan szintű kötődés jött létre, amit a mai napig nem tudok teljesen megszüntetni. Az első elválásunk után többször próbálkoztunk, de sosem jött össze. Minden egyes nap eszembe jut. Ő úgy udvarolt nekem anno, közeledett felém, ahogy más eddig sosem. Velem van a baj, mert őt keresem mindenhol. Pedig nem kéne. Viszont más egyszerűen nem képes hatni rám.
Mit kéne tennem?
Ne emészd magad és ne ragadj le a múltnál!Ismerkedj, barátkozz!Majd túl fogsz lépni rajta, de ahhoz akarni is kell.
Ha gondolod, írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!