Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen, ha egy lány vall szerelmet egy fiúnak?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, aki tanácsot kért tőlem, hogy mit csináljon. Szerelmes egy fiúba, akit úgy egy éve ismer, és simán oda mer elé állni és elmondani neki az érzelmeit, bármi is történik. A fiú is mutatott már jeleket neki. De tőlem kérdezte hogy gáz-e ha egy lány mondja el a fiúnak, és igazából én nem tudom. Légyszi segítsetek mert olyan rossz érzés hogy nem tudok mit mondani neki!2016. nov. 20. 20:53
1/5 anonim válasza:
Ha kölcsönösen tetszenek egymásnak akkor valószínűleg a fiú lépni fog. DE az is lehet hogy nem fogja elhinni neki. Vagy ha kedves de még sem szerelmes (kis rímecske :D) akkor kedvesen lekoppintja a lányt. Ha bunkó akkor meg meg van az új iskola téma :P
2/5 anonim válasza:
En voltam mar olyan helyzetben, hogy en vallottam szerelmet a fiúnak, de persze csak akkor, mikor éreztem, hogy O is szeret és erre járni kezdtünk! :) Bár igy, hogy visszagondolok, elég fura volt a szitu, hogy egy csaj kezdeményez, dehát manapság már csak így tudhatod meg, ha szeret egy fiú, mert (köztünk szólva) a fiúk elég éretlenek a 21. Században :D
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! Amúgy a fiú kicsit félénk és nem merné elmondani neki ha szereti, és ezért akar ő kezdeményezni :)
2016. nov. 20. 21:15
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Épp tegnap volt szó az egyik kérdés alatt arról, hogy mennyire kimentek a divatból ezek a régimódi udvarlási "technikák" (értsd: nem 10 perc után megfektetni valakit), persze ez is csak a fiúkra vonatkozik. Annak ellenére, hogy lényegében semmilyen kezdeményezés, semmilyen randiprogram nem felel meg, a fiú tegyen meg mindent. Azt gondolom ezek alapján, igenis odaállhat egy lány is.
5/5 anonim válasza:
A fiúnak kell lépni először! Mindenképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!