Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, nektek bejön ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejön ez a lánytípus?

Figyelt kérdés

Külső:(festett)vörös haj,zöldesbarna szemek,162cm,viszonylag dús ajkak,pici orr,enyhén pirospozsgás arc,nem vékony de nem is husis kb a kettő közti.

Belső:(jók)sokszor őrült,pozitív,jókedvű,közvetlen,barátságos,jó tanuló(rosszabbak)néha kissé lusta,picit önbizalom hiányos,néha ügyetlen és hirtelen haragú.

2016. nov. 20. 15:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

igen, leginkább a vöröshaj miatt, amit 1 kiemelt kérdésbe pár percbe bele is írtam :D

Egyébként véletlen nem Budapesti vagy és nem egy B betűvel kezdödő suliba jársz? :D

2016. nov. 20. 15:15
 2/14 anonim ***** válasza:
56%
akár tökéletes is *-*
2016. nov. 20. 15:17
 3/14 A kérdező kommentje:
#1nem:/mégcsak nem is BPi vagyok bocsi:/
2016. nov. 20. 15:22
 4/14 Oxidbogár ***** válasza:
Hát ha az vagy akire gondolok,akkor tökéletes,de amúgy is ezek előnyös tulajdonságok! ;)
2016. nov. 20. 15:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk, hogy álomcsaj?
2016. nov. 20. 15:26
 6/14 A kérdező kommentje:
#4Mert ismerjük egymást?:Damúgy köszii^^
2016. nov. 20. 15:27
 7/14 anonim ***** válasza:

Festett vörös haj tetszik, zöldesbarna szem is(nekem is olyan van).

162cm már nem annyira szimpatikus.. én 185cm vagyok. Nem tartozom azok közé akik mostanában annyira odáig vannak a törpe lányokért.

Többi külső dolog, meg elég általánosak.

Belsődről is nagyon átlagos dolgokat írtál. Illetve sok üti egymást. Őrült és közvetlen , hogy jön az önbizalom hiányoshoz? Akkor valamelyik oldal csak játék.. Én meg nem bírom a kétszínű embereket. :D

Összegezve, átlagos vagy számomra. Érdekelne, hogy milyen is a belsőd, nem ez a tipikus duma... :)

2016. nov. 20. 15:28
 8/14 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem_..

tádá :D vesd össze az idővel :D 14est írtam.

2016. nov. 20. 15:30
 9/14 Oxidbogár ***** válasza:

Nem kizárt,de nem hiszem!

Kor? :D

2016. nov. 20. 15:31
 10/14 anonim ***** válasza:
engem irtal le kb csak nekem eredeti voros a hajam es mar befestettem mas szinre sajnos de hu ezt tok furi volt olvasni :D
2016. nov. 20. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!