Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mivel lehet titeket féltékennyé tenni?

Mindenképpen egy másik fiúval!!!!!!
-Tehát például,másik fiúval flörtölsz a szeme láttára...
-Más fiút dicsérsz,fényezel előtte stb...
De abszolút nem egy hatásos cselekvés! ;)

Ehhez szerintem nem kell nagy fantázia kitalálni. :)
Egyébként csak úgy megjegyzem: több olyan lány is volt életem során, akik ezzel próbálkoztak, és mindegyiknek azonnali szakítás lett a vége. Mert ha valaki azt akarja, hogy szeressem, az ne azt mutassa, hogy mással mennyire jó enyelegni. Ilyen esetben én azt mondom, hogy akkor mehetsz, szabad a pálya, ha neked ő jobban bejön, akkor legyél boldog vele. Majd én is boldog leszek egy olyan lánnyal, aki szívesebben van velem, mint mással. :)
Ja, hogy csak egy színjáték volt? Akkor még inkább mehetsz, mert olya meg főleg nem kell, aki megjátssza magát, és hazudik az érzéseiről. :)

Amúgy engem semmivel :D
#6vagyok

Gondolom arra kéne hogy miután meglát egy másik sráccal azután tököt növesszen és bepróbálkozzon nálad. Ebből 2 véglet van:
1. Tényleg beválik és próbálkozni fog.
2. Még jobban elijeszted és még annyira sem fog próbálkozni mint előtte akár teljesen le is mond rólad. (Ez a legvalószínűbb)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!