Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy lány mindig azzal indít, hogy "szép szemed van"?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem tudjátok, hogy hogy nézek ki, szóval nagyjából vázolom a helyzetet. Számomra semmi igazán vonzó nincs bennem, viszont nagyon sokan mondják, hogy szép szemem van. Észrevettem, hogy a legtöbb lány, aki megpróbál a közelembe férkőzni, mindig ez a mondat hagyja el a száját legelőször. Pl sosem hallottam, hogy azt mondták volna, hogy "jól nézel ki", csupán leragadnak egy bizonyos pontnál.
Jó, most lehet ez idióta kérdés, bocsi :D Csak kicsit zavar, hogy emiatt vesznek észre először
2016. nov. 18. 22:24
1/5 anonim 

válasza:

Hát ez azért lehet mert szép szemed van
2/5 anonim 

válasza:

Próbálnak bókolni,én is sokszor vagy egy fiú szemét vagy a mosolyát mondom😄
3/5 anonim 

válasza:

Küldesz képet a szemedről, privátban? *-*
4/5 anonim 

válasza:

Most tulajdon képpen mire is vagy kiváncsi? Ha egy csaj ezentúl azt mondja, hogy szép a szemed akkor valki innen gyakoriról egy mágikus erő segitségével oda repül és leüti :D
5/5 anonim 

válasza:

Hát ha sorozatosan ez történik, valószínűleg tényleg szép:D
De legalább észrevesznek valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!