Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jel, ha egy fiú igazgatja magát a jelenlétemben? Ezek a szerelem jelei?
pl."dobálja" a haját folyamatosan vagy "fésülgeti" kezével. ezenkívűl
-sokszor néz, meg ha szembe jövök vele mindig nézzük egymást
-cipője orrát nézi
-barátai FOLYTON néznek
-sokszor lehajtja a fejét jelenlétemben,de azért próbálja a szemkontaktust tartani.vagy folyton néz
-és egyre többször ha a sulibüfébe megyek és meglát vagy arra van órája,mindig gyorsan odajön és a közelembe jön.ma például ugyanez volt és köztünk volt egy elsős asszem,de nagyon apró volt a gyerek és hát majdnem kitúrta hogy mellettem lehessen,vagyis hát én úgy vettem észre.sokáig nézte az arcom és a szemem meg a kezem,de én nem mertem őt mert rettentően elpirultam.a kezét még közelebb is tolta az enyémhez és akkor ránéztem a kezére és ő is az enyémre,de aztán kicsit visszatolta, és türelmetlenül elpillantott és megint túrta a haját.Én pedig mindvégig óvatosan mosolyogtam :) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!