Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogyan jelzitek egy lánynak hogy tetszik nektek?
Igazából kíváncsi vagyok a válaszotokra.
14L
Sehogy.Ülünk és gondolkozunk ugyanezen a kérdésen miközben álmodozunk és rájövünk,
magányosan fogunk meghalni.
Ilyen egy igazi retek! Mint én
Vagy az elōbbi válaszoló
Példásabb viselkedés
1: Köszönöm a válaszodat! :)
2: Szerintem nem vagy retek. Bár lehet hogy csak azért mondom mert nem ismerlek, de merj lépni. ;)
Köszönöm hogy szerinted nem vagyok retek
De ha ismernék se tartaná szerintem annak mert nem is beszélhetnénk igazából félek a lányoktól :D
Én őszintén szólva nem közeledek hozzá, inkább próbálok jófej lenni vele, de ha túl közelgőnek látszom akkor megpróbálok enyhíteni a helyzeten. Más különben vannak alap jelek amiket a lány közvetít a fiúnak:
Picit mozgatja a lábfejét vagy megdönti a fejét, csak még arra szoktak figyelni, hogy mindig az ,,imádott" felé helyezzék a súlypontukat.
A fiúknak a jelei:
Oldalra fordu, mintha a bicepszét akarná mutogatni (ősi ösztön), meg minnél lazábbnak akar tűnni.
Sok siker! (Jó hosszú levél!)
5: Miért félsz a lányoktól?
6: Köszönöm a válaszodat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!