Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok? Tőbb lent!
Szerintem is belezúgtál, de lehet hogy csak rajongás, amit iránta érzel :)
23 L
Velem is volt ilyen, pont ilyen idős korban.
Tudod hogy múlt el?
Matek órán nagyon unatkoztam és a "saját betűtípusomban" szépen beleírtam a matekfüzetbe a nevét egy szívben. Később egy osztályfőnökin meg az osztálytársam elkérte a füzetem, (több mint valószínű meglátta a mellettem ülő matekórán) és hát jah. Meglátta, elkezdett ordibálni és csinálta a tipikust, amit ilyen idősen szoktak a kamaszok. Persze én tagadtam mint a fene, és egy lány ezt el is hitte nekem. (aki mondjuk az ilyeneknek nagy szakértője volt :D)
Belezúgtam, aztán meg elszállt. Ha sokat vagy vele, ez az érzés megmarad, és átalakul szerelembe. (Legalábbis én ilyenekről már halottam :D)
Szia! Én is 13/l vagyok. Szerintem nyakig belezúgtál a srácba, és ha amit leírtál mind igaz, tuti h te is bejössz neki.
Viszont én azt ajánlom, szerencsére nem saját tapasztalat alapján, hogy ilyen korban még ne " járjatok". Nálunk tavaly decemberben kérdezte meg messengeren (!!!) nem is személyesen a srác az egyik lányt h lesz e a "csaja" (szó szerint) és a lány igent mondott nem is tudom miért mert addig nem is beszéltek soha. A lényev az h május fele amikor a srác azt mondta h neki nem fontos a csan merthogy csak menőségből csinálta, amire eszerint eddig nem jött rá, és hozzátette h az nem is számít járásnak h állandóan azt bámulja h mit kockul. A lányt másik suliba jàratták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!