Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk, ti mikor viselkedtek igy?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ti mikor viselkedtek igy?

Figyelt kérdés
Van egy osztalytarsam aki nagyon furcsa. Egy nap mind jon hozzam maskor nem is koszon. Van amikor ra irok es par szoval valaszkl maskor meg minden ok nelkul ir es orakon at beszel. Suliba keveset beszelunk altalaba a haverjaival van. Uj szokasa hogy ugy megy el a padom mellett hogy kisse megloki vagy vegighuzza ujjait a vallamon. Multkor letettem a fejem mert fajt a padra s o elkezdte simogatni. Vagy mikor jott le a lepcson kozbe beleturt a hajamba. A masik hogy sokat nez meg akkor is ha tudja hogy eszrevettem. Es ketfelekeppen viselkedik . Egyszer kedves de akkor nagyon maskor meg figyelembe se vesz vagy elphogy szivat nm enged ki az ajton,elem all stb. Az osztalykirandulason berugott enyhen. S pont egyedul voltam o atjott s mikor lattam rajta mondtam h ink ne mondjon semmit mert nincs tudataban. De erre o elkezdi h nagyon is tudja meg azt is h en utalom meg h az ellentetek vonzak egymast stb kozbe probalom ellokni magamtol de o lefogja a ket kezem s leultet kozbe meg par cm van koztunk. Mar szerelmet vallott de kiderult h vicc vt erre en viszonoztam s o ugy tett mintha nm latta vna qz uzenetemet es azota kevesebbet beszel velem nm szivat de kicsit kozvetettebb is. Szerintetek megis mi jarhat a fejebe? Mit akar tolem? Mit probal kifejezni amit en nem ertek?

2016. nov. 16. 17:28
 1/2 Stark2000 ***** válasza:
100%
Nos.. amilyen kedves, néha szivat, tutira bejössz neki. Ha más lánnyal is csinál ilyet, akkor meg ilyen stílusa van. Előbbire tippelnék. Amúgy van pár dolog, amit én sem tudok hova tenni.. Lehet, hogy fél a csalódástól, érzéseitől, párkapcsolattól, a te érzéseidtől - és ezért lehet az, hogy néha tök érdektelen. Én is ilyesmi vagyok.. Ha elhatározom magamban, hogy kell a csaj, akkor kedvesebb típus vagyok. Ha valamilyen okból kifolyólag szar kedvem van / nem látok esélyt, akkor vagyok érdektelenebb.
2016. nov. 16. 17:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
én semmi esetben nem szoktam a fent leírtak módjára viselkedni, de 1000000000% h bejössz neki
2016. nov. 16. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!