Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fel akarta kelteni a figyelmem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel akarta kelteni a figyelmem vagy csak üdvözölt mint ismerőst?

Figyelt kérdés
Egy összejövetelen (amit évente rendeznek meg) szoktam látni egy srácot,más városból való,de csak látásból ismerem,plusz még onnan,hogy ő is volt az egyik fizikaversenyen,pont mögöttem végzett. Egyszer egy csoportba osztottak minket,ott egy szót váltottunk kb. Aztán rá egy évre,mikor megláttam,ő is bámult engem,meg nézte nagyon a lábaimat,mikor álltam.:D Utána köszönt nekem.Eltelt egy év, aztán egyszer kerestem,hogy hol van,és mikor hátranéztem,rám mosolygott,és megint üdvözölt. Akárhol összefutottunk az év során mindig nagyon nézett,és köszönt.Most akkor tetszettem neki vagy illedelmes volt vagy csak nevetségesnek tart?
2016. nov. 16. 17:03
 1/1 Fruzs33 ***** válasza:
Jó kérdés... a fiúk is néha kiszámíthatatlanok tudnak lenni...de lehet,hogy tetszel neki
2016. nov. 16. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!