Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Milyen indokkal írjak rá? "
Figyelt kérdés
Tehát a kérdésem valódi célja az lenne, hogy írjatok ilyen hülyeségeket, hogy hogy tudnék ráírni a srácra, aki bejön. Már néhányszor csináltam ilyet, ilyen ürügyeset, csak kifogytam az öteltekből. Olyanra gondolok, mint pl "van kolbásztöltőtök? Mert hétvégén disznót vágunk" szóval ehhez hasonlókat. Jelen esetben azt hiszem nincs olyan, hogy rossz komment 😁😁2016. nov. 15. 22:19
1/4 anonim válasza:
- Szereted az édeset?
- Igen.
- Én is téged.
:DD
2/4 anonim válasza:
"Ne haragudj, tudnál kölcsönadni telefontöltőt? És hova dugjam be?"
😂😂🔫
3/4 anonim válasza:
Beteg vagyok, szolnál offőnek hogy nem megyek egész héten?
4/4 anonim válasza:
Attól függ miért akarsz ráírni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!