Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon bejön! Mit tegyek? Többi lent!
Figyelt kérdés
Naszóval ugye van egy lány aki nagyon bejön egykorúak vagyunk (12). Annyi a baj hogy osztálytársam na de ezt félre is tudnám tenni. 2.baj: fojton a barátnőivel van ezért nem tudok beszélni vele, egyetlen órán tudok csak, de ott mellette ül a barátnője mellettem meg a haverom. A lány szerint én tavalyi tanítási évben szerelmet vallottam neki, de erről nekem semmi nem rémlik, nem tudom hogy kitalálta-e. Általában amikor beszélgetünk akkor vagy nevetünk vagy hülyülünk és nem tudom eldönteni hogy mit tegyek, be jövök-e neki és szerintem sejt valamit hogy be jön nekem de nem tudom. Erről mi a véleményetek?2016. nov. 14. 22:01
1/2 anonim válasza:
hát szerintem ne haragudj de 12 évesen lehet hogy nem ilyenekkel kéne foglalkoznod:) 12 évesen senki se tud egyértelmű lépéseket tenni, szerintem a lány vagy nagyonjó barátként gondol rád, vagy csak beképzelt bárén ezt nem tudhatom.
2/2 anonim válasza:
Hiba:osztalytars ne hozd ossze mert ha rosszul sul el akkor hallgathatod egy ideig.12 szerintem az meg nem tini.De mindegy segiteni akarok nem kotekedni.Szerintem meg se probald vagy ha meg is akkor sok szerencset am a te korosztalyodban legjobb esetben is csak puszivan(gondolom bar mar hallotam rosszabbat is)beszelgess vele varj egy par evet vagy szemelyesen beszelj vele mert rairsz facen azt masnap a korosztalyod csufol......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!