Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiu. De mostmár a bffmnek is elkezdett. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szoval. A fiu mindig szivat engem. Folyamatosan. Semmi mást nm csinál csak szivat szaivat és szivat. A legjobb barátnőmmel kedves. De velem nem. Alapjában vève mindenkivel az csak velem nem. Nem tudom mi rosszat tettem neki. Ha szivat is mindig csak csendbeb tűröm. A barátnőm pedig tudja jól mennyire tetszik de most kijelenti hogy neki is. Borzalmasan rosszul esett. De nem tudom mit tegyek. A legjobb baratnomnek es neki több a közös témája. Őt egyszer sem szivatja. Csak engem és nem tudom hogy mihez kezdjek! 14/l2016. nov. 13. 19:03
1/5 anonim válasza:
A srác is annyi idős mint ti? Mert akkor lehet, hogy egy éretlen barom, és a szivatással próbálja leplezni, hogy te is tetszel neki. A másik lehetőség, hogy szimplán csak utál, igazából mindkettőnek ugyanannyi az esélye.
Mindenképpen beszélj a sráccal, hogy miért csinálja, és mond el neki, hogy ez mennyire rosszul esik neked, és ne hagyd magad! Még akkor se ha bejön a srác, aki ilyen idióta az nem ér ennyit.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen. Tizenöt
2016. nov. 13. 19:14
3/5 A kérdező kommentje:
Mellesleg màr mondtam hogy hagya abba. Mire ő: csak ha fizetsz. Mire én: mond mièrt utálasz ennyire. Többször feltettem neki ezt a kèrdést. És ő mindig azt mondta hogy nem utál
2016. nov. 13. 19:16
4/5 anonim válasza:
Én ezek után, amit a fiú csinál, tuti kiábrándulnék belőle... 15 évesen nem hinném, hogy így akarja kifejezni hogy tetszel neki, szóval a legjobb ha ezt a tuskó gyereket hagyod. A barátnődről meg annyit, hogy ez nem barátnő.
5/5 anonim válasza:
Szerintem hagyd a srácot, nem éri meg. Ezerszer rendesebb és jobb embert találsz nála. Hagyd csak hogy a "legjobb barátnőddel" összejöjjenek. De mivel barátnő kiszemeltje tabu, ezért nem hiszem hogy igazán jó legjobb barátnő lehet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!