Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit érez a srác? Barátság...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez a srác? Barátság vagy valamivel többet?

Figyelt kérdés

Mikor megismerkedtünk barátnője volt, ezért az elején tisztáztuk, hogy csak barátok vagyunk egy csomót beszélgettünk, de sajnos elkezdett tetszeni, emiatt hanyagoltam nem akartam szerelmes lenni belé. A sulinkban a nyolcadikosoknak van lehetőségük keringőzni amire a napokban fel is kért, én igent mondtam rá. 3 napja folyamatosan chatelünk és áthívott magához filmezni, mint kiderült szakított a barátnőjével. Én azt hitten alakulgat valami, de azt írta, hogy örül, hogy talált egy ilyen jó barátot, mint én. Tényleg csak barátként néz rám és ebből nem lehet kapcsolat?

Mind a ketten 14 évesek vagyunk. A válaszokat előre is köszi:)

2016. nov. 12. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb az lenne, ha megkérdeznéd tőle. Ha igent mond, akkor döntsd el hogy tetszik-e neked vagy nem, ha nemet, akkor pedig döntsd el hogy tudsz-e csak a barátja lenni... :)
2016. nov. 12. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy csak barátként tekint rád. Ha jól érzitek együtt magatok majd alakulnak a dolgok.
2016. nov. 12. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:

erre csak annyit tudok mondani, hogy használd ki, hogy olyannal táncolhatsz aki neked tetszik

én is így vagyok, csak egy kicsit idősebb vagyok nálad hála az égnek kölcsönös az érzés is...

2016. nov. 12. 20:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Segítettetek:) mennek a zöld pacsik:D
2016. nov. 13. 12:27
 5/7 Emberek ***** válasza:
Egyelőre még várj egy kicsit, hadd alakuljanak maguktól a dolgok! Ha érez valamit, és bejössz neki lépni fog :)
2016. nov. 13. 13:01
 6/7 Counter Strike válasza:
Ha most szakított a barátnőjével, akkor szerintem érez még valamit a volt barátnője iránt. Ha meg nyomós indoka volt a szakításnak, lehet csak támaszt vagy "pót" barátnőt keres vagy valami. Viszont ha mégsem, akkor biztosan nem csak barátok lesztek. ^^
2016. nov. 13. 22:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mégegyszer nagyon cukik vagytok:) amúgy összejöttünk és immáron 3 hónapja együtt vagyunk:)))
2017. márc. 9. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!