Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbolondulok miatta, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Beleestem egy srácba, és nem tudok viselkedni a közelében, és itthon sem bírok magammal. Folyton csak rá gondolok! Mit kellene tennem,hogy valahogy kiűzzem a fejemből??2016. nov. 11. 20:15
11/22 A kérdező kommentje:
De én boldog lennék,ha összejönnél vele. De osztálytársak vagyunk, ezért sincs semmi értelme letiltanom, ráadásul ok nélkül
2016. nov. 11. 20:22
12/22 anonim válasza:
az online telejósda megnyitotta kapuit, te az "a" osztályba jársz, jól érzékelem?
13/22 A kérdező kommentje:
Hát az az ok,hogy nem tudok másra gondolni,csak rá. Meg zavar,hogy ilyen nagy hatással van rám..
2016. nov. 11. 20:23
14/22 A kérdező kommentje:
Nem A-s vagyok,úgyhogy ez nem nyert :D
2016. nov. 11. 20:25
15/22 anonim válasza:
xd azt tudod hogy mi érdekli? tehát ilyen apróságok? akkor tudnál közös témát keresni vele
16/22 anonim válasza:
De ez egy természetes dolog.Szerelmes vagy.Az miért probléma?Ha gondolod, írj!
17/22 anonim válasza:
Csinálj valamit állandóan, az eltereli a figyelmed. Pörögj,szervezz,ha meg úgy alakul, egyedül maradsz a gondolataiddal hallgass zenét!
18/22 A kérdező kommentje:
Igen,tudok néhány dolgot,ami érdekli,meg sokat lógunk együtt más barátaink miatt, és néha szokott felém közeledni ő, de én olyankor mintha megbolondulnék....
2016. nov. 11. 20:27
19/22 anonim válasza:
de legalább a neved kitaláltam nem Arnold? amúgy mikor és miért estél bele? ha nem válik be semmi van egy tuti megoldás mindössze 999,9 ftért, egy szerelemözőt fogadj fel, én válalok ilyesmit, az egész egy röpke mpig tart majd ^^
20/22 anonim válasza:
Hát ha nem akarod letiltani meg stb Akkor amivel kiverheted még a fejedből pl kezdj el olyan sorozatot nézni ami leköt; megnyugtat pl kinek mi valakinek trónok harca valakinek meg pl a Naruto. De ha ez sem vál be nem tudom 😶 Csinálj valamit rajzolj vagy meny futni stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!