Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utál az a fiú aki tetszik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Két éve beleszerettem a legjobb barátomba, de voltam olyan hülye hogy egy év után elmondtam, és most nagy ívben kerül, utál és hozzám se szól de ha mégis olyankor csak veszekszünk. Nekem nagyon tetszik de legszívesebben megszabadulnék ettől az érzéstől. Már nem is érdekel hogy tetszem e neki vagy sem (habár azt látom hogy nem) csak azt szeretném hogy újra barátok legyünk. Nagyon bánt hogy utál. 13/L (12,3/4/F)2016. nov. 11. 17:57
2/16 anonim válasza:
Beszélj vele, hogy ez ne menjen a barátságotokra. Ha meghallgat és utána barátkozni fog veled, akkor ne éreztesd vele hogy szereted és ne nyomulj rá. De elve nem lehet a legjobb barátod ha ezért "utál" és kerül. Én személy szerint hagynám a fenébe.
3/16 anonim 

válasza:

én is pont igy vagyok vele ugyan ez csak a fiú idősebb és mi 14 évesek vagyunk én nem beszéltem vele 1,5 éve normálisan és én sem tudom mit tegyek de neked sok sikert kivánok hogy ne úgy süljön el mint nekem
4/16 anonim válasza:
Azért talán 13 éveseknek nem kellene ezt csinálni...
5/16 A kérdező kommentje:
Hát biztos nem fogom #4
2016. nov. 11. 18:33
6/16 anonim válasza:
Ha még 4 év múlva is fent áll a probléma, a 4#-es megoldása szokott működni :)
7/16 anonim válasza:
Nem áll össze az időrend. Beleszerettél, de nem mondtad el neki? Vagy kiakasztottad, amikor együtt lógtatok? A többiek azt tanácsolták, hogy jobb lenne közelebbről megismerni? Nem lehet megkérni, hogy legyen kedves?
8/16 A kérdező kommentje:
Hát igazából miután megismertem 1 hónap után beleszerettem majd egy év múlva elmondtam és azóta kerül. Viszont a kibékülésünket nagyban akadályozza az hogy alig merek vele beszélni mert mindig zavarba jövök és lefagyok.
2016. nov. 11. 19:01
9/16 Kövesdi Vilmos válasza:
Én is így vagyok egy lánnyal. 3 hetes táborban ismerkedtünk össze. Gyönörűen énekel és hegedül. Két nap alatt beleszerettem. Hétig kacérkodtam vele, ami tetszett neki. Hét után vallottam, abban a tudatban, hogy pár szép napon kívül nem lesz semmi, de legalább az meglegyen.
Zavarodotan azt mondta, hogy ok, ez sok neki. Inkább hadjam abba. Került az utolsó napokon, de kedves maradt. Emberként viselkedett velem, amit meg kéne köszönnöm. Csak többet nem fogunk találkozni. Sajnos.
Egy tanulsága szerintem az, hogy nemtől függetlenül magadnak letudod játszani fejben a forgató könyvet. De ne legyenek "de mi van, ha". Mert én itt rontottam el.
10/16 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom. :(
2016. nov. 11. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!