Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy képzelitek el az álom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képzelitek el az álom fiútokat lanyok? :D

Figyelt kérdés

Külsőleg meg belsőleg

Korotokat is írjátok

2016. nov. 7. 19:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Teljesen feleslegesek ezek az elkepzelt dolgok. En is kitalaltam,hogy 185 alatt szoba sem allok senkivel(nagyon magas vagyok),illetve legyen szoke haja,jo teste,stb. Most viszont aki teljesen elvarazsolt,egy kulsore egyszeru fiu(olyan atlagosnal kicsit jobb),viszont a szemelyisegevel teljesen levett a labamrol. A barati tarsasagabol egyebkent o a legnepszerubb a lanyok koreben,pedig van kb tokeletes kinezetu,kockas hasu,hibatlan boru haverja is. Normalis lanyok mar 16-17 korul rajonnek,hogy nem mindig a leghelyesebb fiuk a tokeletesek,sot.
2016. nov. 8. 11:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még :D
2016. nov. 8. 19:22
 13/16 anonim válasza:

Legyen legalább 175 cm, hajszín, szemszín mindegy. Ne legyen nyálas; paraszt (ezalatt a bunkó idiótákat értem, akik úgy kezelik a lányokat, mint egy darab rongyot), meg olyan plázapi**a csávó változatban ("jujci láttam egy olyan menőő cipőt, meg pulcsit a múltkor, hogy azt hittem elsírom magam. Azt hittem belehalok a fájdalomba, amiért ott kellett hagyjam."- na ettől kifejezetten herótom van).

Szeressen, tartsa tiszteletben a döntéseim, legyen megértő, igényes, értelmes, vicces (!), írjon helyesen (jó mindenki ejt hibákat, de a "teccet", "mien?" meg az " aszt montta" és hasonlókon már nem hunyok szemet, sorry), és plusszpont ha az a "védelmező típus" (mármint nem olyan értelemben, hogy megóv még a gyenge fuvallattól is, hanem pl. ha odajön egy random részeg csávó-tegyük fel egy buliban-, és elkezd taperolni, akkor a "csávóm" lecsapja).

Remélem kielégítő választ kaptál :D

2016. nov. 8. 19:51
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 nem mert nem mondtad a korod :D
2016. nov. 10. 18:00
 15/16 anonim válasza:
15 :) :D
2016. nov. 10. 18:42
 16/16 anonim válasza:
Nem kell elképzelni, hiszen már létezik. Úgy hívják, hogy Park Jimin. Lehetne egy kicsit izmosabb,(mert már nincsenek olyan kockái) de imádom a srácot. Tündéri személyisége van. Kár, hogy sosem láthatom őt közvetlenül:(
2020. szept. 2. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!