Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmea vagyok egy fiúba,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmea vagyok egy fiúba, tudom hogy ő is, de nem mer lépni. Mit tegyek? 13L

Figyelt kérdés
Van egy fiú eléggé bejön gyakran találkozunk, kosaraztunk stb., de még nem beszéltünk élőben.Valamiért elkerüljük egymást. Barátnőm osztálytársa .Érdekes élőben még nem beszéltünk csak fb-on érzem rajta hogy ő is szerelmes de nem lép.Mit tegyek?Nem merek én lépni.Meg szerintem a fiúnak kell.Ha találkozunk nem merünk egymáshoz szólni, aztán fb-on mindig eltervezzük ketten hogy majd holnap, vagy felhivjuk egymást de nem merjük megszólítani a másikat.Velem egykorú...A válaszokat előre köszönöm.

2016. nov. 6. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:
túl fiatalok vagytok, ennyi
2016. nov. 7. 00:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Hívd el kosarazni vagy ilyenek.. Ha kiderül, hogy nem tetszel neki (amire lássuk be, nincs sok esély), akkor is simán ki tudsz hátrálni azzal, hogy ez csak egy baráti találkozás volt, stb.
2016. nov. 7. 08:21
 3/5 anonim ***** válasza:

13 éves vagy könyörgöm.....

Eleve,ha elvárod,hogy a fiú lépjen,főleg a 21.században...

Legyél tökös (:D) menj oda hozzá,legfeljebb lepattint.

2016. nov. 7. 18:11
 4/5 anonim válasza:
13 évesen még nem kell pasiznod.
2016. nov. 7. 20:01
 5/5 anonim válasza:
Menj oda hozzá és hívd el pl kosarazni. Vagy egyszerűen csak ha látod kérdezd meg hogy van ilyenek. Ha egy légtérben vagytok próbálj meg vele beszélgetni legyél kedves és vicces
2016. nov. 8. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!