Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Őrülten szerelmes vagyok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

GTA IV Fan kérdése:

Őrülten szerelmes vagyok egy velem egykorú lányba. Hogy mondjam meg neki? 12/F

Figyelt kérdés

Story Time

Pár éve szerelmes lettem az egyik az osztályomból az egyik lányba.Mindig próbáltam hozzá valahogy közeledni.Mindig dicsértem, hogy milyen szép meg stb... vágjátok gondolom az alapvető dolgokat tettem. Mostanában haza kísérem a suliból.Mindig minden szava megdobogtatja a szívemet.Nem is terelném tovább a szót 2 szóval, nagyon szeretem.

Hogyan mondjam meg neki, hogy szerelmes vagyok belé?Félek, hogy kinevet és 2 évig az arcát kel bámulnom.

Segítsetek kérlek :)

2016. nov. 5. 09:45
 1/9 anonim ***** válasza:

ha ennyire figyelsz rá akkor szerintem már tudja :D

ha nem akkor vidd el közös programokra (randi) és rá fog jönni ha te már nagyon látványosan kimutatod neki az érzéseidet és nem veszi észre direkt akkor nem viszonozza

2016. nov. 5. 09:51
 2/9 anonim válasza:
Én 12 évesen voltam előszőr szerelmes ha ezt lehet így mondani. Te vagy a fiú állj elé légy bátor mond meg neki h szerelmes vagy belé :) vagy ha esetleg ezt nem mernéd van még a másik megoldás az pedig a facebook vagy valami ilyesmi oldalak. Nem a legjobb megoldás,de írásban könnyebb (tapasztalat) de mindenképp állj elé :)
2016. nov. 5. 09:53
 3/9 anonim válasza:
"Az egyik az osztályomból az egyik lányba". Kérj tőle magán nyelvtan korrepetálást, és vesd be magad (gina, leitatás, hasonlók).
2016. nov. 5. 11:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem már rájött hogy szerelemes vagy belé ezek után. Szerintem még ehhez túl fiatalok vagytok.
2016. nov. 5. 12:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyira fiatal. 13 leszek 2 hét múlva :D Meg ahogy látom sok ember ilyenkor ír ki ilyen kérdéseket
2016. nov. 5. 12:55
 6/9 anonim válasza:
Menj vissza legozni...
2016. nov. 5. 13:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Dehogyis nem, 12-13 éves kislányoknak és kisfiúknak még marhára nem fiúzni és baratnőzni kéne!! Ehhez még nagyon is fiatalok vagytok, lehet itt mondani bármit. Kint kéne játszani a haverokkal a játszótéren vagyis tudom az ma már nem menő, szóval akkor Fifázni v Xboxozni, vagy tudja a fene mi mostanság a hobbi a tizenéveseknek. Bőven ráérsz a csajozással még 2-3 évig..
2016. nov. 5. 15:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Várd meg, amíg menő a lány is, meg te is. Ha mondjuk a lány 17 éves lesz, és még mindig őrülten szerelmes leszel bele, akkor próbálkozzál nála, addig csak figyeld, milyen emberré fejlődik, és csak szimplán beszélgess vele.
2016. nov. 6. 09:42
 9/9 anonim válasza:
Osztalytarsal nem erdemes ki kezdeni:)De ha ennyire szereted akkor probald meg csabitani.Ha meg szakitotok akkor igazan rossz lesz meg nezni ot mig elnem ballagtok !:)
2016. nov. 7. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!