Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak vonzódás?
Figyelt kérdés
Már 4 éve tetszik egy fiú,de mondhatni semmit nem tudok róla.Csak úgy jött ez az érzés,és elkezdtem felfigyelni rá.Kis 13 éves gáz kiscsaj voltam és folyton írkáltam neki,és így beszéltünk párszor,de élőbe soha.Suliba mikor elmentünk egymás mellett mindig egymásra néztünk.Nem tudom,hogy én tetszettem-e neki és nem hagy nyugodni.
Ballagásán odajött hozzám egy képért,és amikor kértem,hogy küldje el azt mondta nem birja,és a mai napig kiváncsi vagyok,hogy vajon megvan-e még,és mi lett volna ha elküldi.
17/L
2016. nov. 5. 02:01
1/3 anonim 

válasza:

Most... mi van?
Csak elkezdtél nosztalgiázni, hogy mi lett volna ha. Gondolom nincs senkid, egyedül vagy és most a régi emlékeken gondolkozol, hogy de jó is lett volna az ami akkor történt...
2/3 anonim 

válasza:

Ha elkuldi se lett volna semmi. Ha 4 ev alatt 1 se szolitott le annak oka van babam :)
3/3 anonim 

válasza:

Ha 4 évig egy szót sem szólt nem hinném hogy akarna tőled valamit. Engedd el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!