Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Azt hittem nem szeretem de talán mégis?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak. Nem régiben kikosaraztam egy srácot mert azt hittem hogy csak barátként tekintek rá. Azóta nem is beszéltünk pedig amúgy nagyon kedveltem. Vele mindig mindenről tudtam beszélni és jól éreztem magam vele. É nem tudom de 1-2 hete szinte folyton rajta jár az eszem. Ott van az álmaimban és minden gondolatomban. Nem tudom talán mégis érzek valamit? Aztán most meg rámírt és így itt van a lehetőség hogy ezt közöljem vele de nem is tudom. Nem vagyok ebben biztos és nem akarok vele játszani. Mégua mit tegyek? És egyáltalán hogyan közöljem vele?2016. nov. 2. 21:43
1/5 anonim válasza:
Könyörgöm, most írod le, hogy rajta jár az eszed, meg álmaidban és mindenhol ott van, majd ír neked és te megkérdezed mit tegyél? Ne légy buta, mondd el neki, hogy bejön neked és próbáljátok meg. Sok sikert!
2/5 A kérdező kommentje:
De egyszer már kikosoraztam. És ezekután mégis hogyan közöljem vele.
2016. nov. 2. 21:56
3/5 anonim válasza:
"Aztán most meg rámírt és így itt van a lehetőség hogy ezt közöljem vele de nem is tudom."
Nem értem mi a probélmád, mert te írtad ezt így ebből logikusan az következik, hogy nyugodtan elmondhatod neki őszintén-
4/5 Ntmlan válasza:
Ezt az érzést meg az álmaidat is megmagyarázza, hogy valószínűleg bűntudatod van. Bármit is érzel valójában vagy érezhetsz, azt most éppen a bűntudatod elnyomja. Szóval ha nem akarsz vele játszani és biztosra akarsz menni, akkor kérj tőle elnézést és mondd azt, hogy össze voltál zavarodva. És mondd hogy kezdjetek kicsiben(séta, haverkodás,barátkozás), aztán alakul majd. Ha meg rájössz, hogy nincs semmi mely akkor barátok maradtok. Szerintem bőven örülhet annak is, ha tényleg fontos vagy neki.
5/5 anonim válasza:
Ha biztos vagy abban, hogy mit érzel akkor írj neki. Mondjuk ez hogy ő jár a fejedben nap mint nap , meg még az álmaidban is benne van arra utalnak hogy igen , de én azt tanácsolom hogy először önmagadban tisztázd le hogy mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!