Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon tetszik
Figyelt kérdés
Talán szerelmes vagyok. De az biztos hogy nagyon bejön egy fiú aki mellesleg az egggyik legjobb barátom. Ami még jobb hogy az egyik barátnőmnek is tetszik , és megfogadtuk hogy nem jön vele össze se én sem ő. Mindennap beszélek vele. Ő nemtudom mit érez. De ha elmondom és én nem tetszek neki ismerem többé nem akarna velem lenni.2016. nov. 1. 23:03
1/5 anonim 

válasza:

... de ha tetszel neki, akkor a barátnőd nem fog veled többé szóbaállni...
Fogas kérdés :)
2/5 anonim 

válasza:

Most ennek mi értelme volt hogy egyikőtök se jöjjön össze vele?
"De ha elmondom és én nem tetszek neki ismerem többé nem akarna velem lenni."
Ezt kire érted?
3/5 anonim 

válasza:

Neked se csípi vörösre az ész a szemedet...
4/5 A kérdező kommentje:
A fiú
2016. nov. 1. 23:34
5/5 anonim 

válasza:

Hát pont a lányok hajlamosak arra hogy elkerüljék a fiú barátjukat ha az szerelmet vall, nem pedig a fiúk fordított esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!