Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki hogy teccik nekem?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki az utobbi időben megteccet és elég jóba lettünk.és ahogy jobban megismertem megteccet és rájöttem hogy ő kell nekem azonban nem tudom hogy mondjam el neki hogy teccik.2016. nov. 1. 00:04
2/5 anonim 

válasza:

Amit erzel mond ugy ahogy gondolod csak őszintén
3/5 anonim 

válasza:

Úgy, hogy megmondod neki azt, hogy érte még írni is hajlandó vagy megtanulni.
4/5 anonim 

válasza:

Há a teccik szót külön írd is le neki lapra ha személyesen akarod elmondani, széép nagy betűkkel az biztos teCCeni fog neki :'D
5/5 anonim 

válasza:

Figyelj en most a helyesirasodra nem mondok semmit mert az elozo valaszolok tokeletesen leirtak azt amire en is gondolok. De! Szerintem ne interneten kozold vele. Sot...szerintem ne is ugy hogy odamesz hozza a folyoson vagy valami ilyesmi. Hanem hivd el randizni. Neki az mar egy jel. Ha igent mond akkor az neked is egy jel. Es aztan a randim kiderul minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!