Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Részletek lent!
Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban, akit nagyon szeretek... Kb 3-os korom óta. Most hetedikes vagyok. Én is tetszem neki, igazából már el is mondtuk egymásnak, ki is mondtuk, hogy "Szeretlek". :) De én úgy gondolom, ennyi idősen még nem kellene vele járnom. És az egyik barátnőmnek is tetszik.. Már jártak is. De én nem tudom, mit csináljak! Anyukám, nővérem biztos nemet mondana... Szóval kérlek, segítsetek!2016. okt. 29. 16:30
1/5 A kérdező kommentje:
Már nagyon tetszik, egyszer haza is kísért, útközben mondta, hogy szeret... És... Jajj, annyiszor elképzelem, hogy egyszer odajön hozzám, megölel, és azt mondja, "Szeretlek. Nem érdekel Zsófi. Én járni akarok veled..." Erre biztos igent mondanék... :( És annyira menő foci közben! És a haja... Baromi jó!! De a szemei.... Az mindig elvarázsol. :(
2016. okt. 29. 16:36
2/5 anonim válasza:
Szilvásbuktát mert azt szeretem.
3/5 A kérdező kommentje:
Kérlek, normális válaszokat írjatok! Ja, egyébként azt még nem mondtam, hogy a barátnőmmel (Zsófival) miattam szakított...
2016. okt. 29. 16:39
4/5 anonim válasza:
Fiatalok vagytok még és nagyon komoly dologban ne gondolkozz....barátkozzatok ha úgy érzitek járjatok, de csak ésszel.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. okt. 30. 06:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!