Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a legjobb barátnőm pasija rám szállt?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy rám szállt, hogy folyton irogat, és találkozni akar velem titokban, és egyéb dolgok :/

Én nem akarok tőle semit, leginkább a barátnőm miatt, mert fontos nekem!!

2016. okt. 29. 15:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Mondd el a baratnodnek mi tortent, mutasd meg neki az uzeneteket, a fiunak meg, hogy szalljon le rolad es tiltsd le ha tovabbra is irkal. Hidd el ez a legegyenesebb dontes.
2016. okt. 29. 15:48
 2/10 A kérdező kommentje:
De nem akarom hogy miattam szakítsanak, mert amugy jól megvannak, csak most nem tudom mi történt a sráccal :/
2016. okt. 29. 15:52
 3/10 anonim válasza:
Ha rád nyomulgat akkor egy görény, és nagyon nincs rendben minden abban a kapcsolatban.
2016. okt. 29. 16:12
 4/10 anonim ***** válasza:

1es vagyok.

Nem miattad fognak szakitani, hanem a fiu miatt.

Plusz ha kitudik nem csak a sracra hanem rad is haragudni fog.

Illetve, egy igazi barat oszinte.

2016. okt. 29. 17:24
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem az hogy nem vagyok őszinte, de akkor is félek :(

De kitalálok valamit :/ Először leállítom a srácot :/

Köszönöm mindekinek

2016. okt. 29. 17:27
 6/10 anonim ***** válasza:
"Nem az, hogy nem vagyok oszinte" -forditott helyzetben, te oszintenek nevezned a legjobb baratnodet?
2016. okt. 29. 17:48
 7/10 A kérdező kommentje:

Nemtudom...

De azért gondold bele magad az én helyzetembe is, nekem se könnyű

2016. okt. 29. 17:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Belegondoltam. Es hogy oszinte legyek feleslegesen problemazol. Ez nem a te problemad, hanem a baratnode. Es azzal, hogy elhallgatod mindezt, minden szempontbol artasz a baratnodnek (es magadnak is, kiveve ha szereted a dramat...ne vedd sertesnek kerlek ha nem igy van (bar ha nem igaz rad, ugyse fogod), hiszen nem ismerlek, de a benyomasom az rolad, hogy szereted ha korulotted forog a vilag).

Egy olyan fiu aki kepes a legjobb baratnojevel kikezdeni a csajanak, elobb-utobb massal is kifog kezdeni. Nem erdemel meg a legjobb baratnod egy fiut.

2016. okt. 29. 18:47
 9/10 anonim ***** válasza:
*nem erdemel meg a bararnod egy ilyen fiut
2016. okt. 30. 06:57
 10/10 Orfeus ***** válasza:

Ha nem mondod el neki, akkor te sem vagy igazi barát. Nem vagyok pletykás, soha nem is voltam, persze lehet rásegített hogy férfi vagyok. De egyszer sem lett volna olyan, hogy ne mondjam el akármelyik haveromnak, barátomnak h van baj. Mégpedig azért mert ezt én is elvártam volna tőlük, ha ilyenről tudnak, akkor szóljanak.

Ebbe semmi gáz nincs, és nem a te hibád lesz. Ha téged nem tud befűzni a srác akkor mást fog. És mi lesz? Megcsalja a bnődet. És mint minden az is ki fog derülni hogy téged is fűzött. És akkor milyen magyarázatot fogsz adni arra, hogy tudtad milyen a srác, de mégse szóltál neki?

2016. nov. 15. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!