Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Srácok titeket mi taszít egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok titeket mi taszít egy lanyban?

Figyelt kérdés
Az mennyire lehet taszíto ha pl: Egy lany duci de szeparcu vagy ragja a kormet, pattanásos , vagy hulye mint a fold de közbe bombazo mi mennyire taszító es mik azok a dolgok amik meg taszítanak titeket? A helyesírásomért elnézést kérek! Telefonról irok

2016. okt. 24. 16:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

- Ostoba, nem tud megszólalni sem hozzászólni semmihez.

- Olyanokon nevet (vagy chat-en "XD"-t ír) amire normális reakciót vár az ember.

- Önsajnáltató, önbizalomhiányos.

- Érdektelen, unalmas.

2016. okt. 24. 17:56
 12/18 A kérdező kommentje:
Es az mennyire taszító h duci de szeparcu es szerethető is?
2016. okt. 24. 17:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Bocsi hogy írok!Én lány vagyok. :D

Igen a fiúknak a pics@k jönnek be.De csak egy rétegnek.De ezeknek a paliknak csak a kúrás jár az eszükben :D Nem lehet egy normálisat velük beszélgetni.

Igen vannak fiúk akiknek a ducibbak jönnek be.Csak megfelelő helyeken kell keresgélni! :)

Én személy szerint egy duci,szép arcú,intelligens,és vicces lány vagyok.Sajnos a sors még nem rakott (:D) össze egy olyan sráccal akinek bejönnék.De!Ez én vagyok.

Remélem neked szerencséd lesz! :)

14/L

2016. okt. 24. 18:26
 14/18 anonim ***** válasza:
7# vagyok 14/f
2016. okt. 24. 18:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Van ami taszít és van ami szimplán nem vonzó. Pl a duci lányok nem minden esetben vonzanak. Én sem vagyok az a 40 kg vasággyal típus (68 kg vagyok) de testalkattól függ. Van olyan lány aki 65 kg és duci és nem vonzó, és van olyan amelyik szintén 65 kg viszont sportosabb alkat. Ami viszont taszít: ápolatlanság, tudatlanság, beképzelt viselkedés.
2016. okt. 24. 21:08
 16/18 anonim ***** válasza:
2es vagyok...ducisag nem taszit, bar nem is vonzo. Probalj meg tenni ellenne. Foleg ha szep arcu vagy akkor az meg a "jobbik" helyzet. Korom ragas benne van az apolatlansagban szoval az szerintem egyertelmu, de arrol le lehet szokni. A valaszolok jokat irtak, ha nincs humora es tulsagosan kereti magat az valoban eleg illuziorombolo.
2016. okt. 24. 21:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja es 18f:)
2016. okt. 24. 21:45
 18/18 A kérdező kommentje:
Csak ugy szolok h ez a kérdés bnom érdekében íródott szóval ram ne is gondoljatok :D
2016. okt. 25. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!