Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha a srác kisebb nálam?
Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok és tetszem egy srácnak.Ő is tetszene nekem,illetve tetszik is,de van egy probléma:sokkal alacsonyabb nálam(k.b. egy fejjel).Szerintetek ne foglalkozzak a magasság különbséggel ,vagy inkább pont emiatt hanyagoljam őt?2016. okt. 22. 15:58
11/16 A kérdező kommentje:
168 cm vagyok
2016. okt. 22. 19:05
12/16 anonim válasza:
Tehát ő 150 alatti.Nézz magadba!Zavar téged?Gyanítom, hogy igen, különben nem kérdeznéd.Én ilyen idősen gyorsan nőttem, de csodát ne várj!140 cm környékéről nem hiszem, hogy nagyot nőne.Én pl 8.-ban 180 cm voltam, tehát nálad kb egy fejjel magasabb.És ha már kérdezted, akkor azt mondom képzeld el milyen őt ölelni és milyen lehet olyant ölelni aki nálad több mint egy fejjel magasabb.Utána már csak el tudod dönteni, hogy zavar-e, de kizártnak tartom, hogy nem.
13/16 anonim válasza:
Ne hallgass a 4-esre!!! Senkit sem érdekel, hogy milyen magas a srác...
Sztem az életkor se olyan fontos...
14/16 A kérdező kommentje:
Engem talán még nem zavarna,de ha a négyes válaszoló és ahhoz hasonló emberek megbámulnának,akkor már biztosan elbizonytalanodnék.Igazából pont ezért tettem fel a kérdést,hogy mások hogy reagálnának ránk.Most nyilván a legtöbbekben felmerül,hogy nekem csak mások véleménye számít és nem az igaz szerelem.És részben igazuk is van,mert szerintem(persze ez csak egy tapasztalatlan 13 éves véleménye)még mindig jobb hagyni az egészet,mint a hátam mögött sutyorgókat hallgatni(nyolcadikban még simán pletykálgatnak egymásról az emberek).
2016. okt. 23. 16:35
15/16 A kérdező kommentje:
Ezzel nem azt mondom,hogy a négyes válaszolónak nem kellett volna kinyilvánítania a véleményét,mert így legalább biztos lehetek benne,hogy nem csak tündéri emberek vesznek körül.
2016. okt. 23. 16:37
16/16 anonim válasza:
Nem csak a korosztályodban vannak, akiket zavar.Ha nem zavar, miért foglalkozol evvel?Akkor csak zavar.Mint írtam, játssz el a gondolattal!
(12-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!