Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy ha most lenne az 1956-os forradalom, ki mennétek harcolni a párotokkal, vagy akinek nincs párja az is (állítólag könnyebb becsajozni, bepasizni szorult helyzetben)?
Milyen jó dolgok is lehettek, szobor döntések, tank kilövések, ávós lincselések , dobtárasok, kalasnyikov, régi igazi felhúzós puskák. Azért jó lehetett 71-et kilőni a ruszkikra vagy az ávósokra. Szívesen ott lettem volna, tatám is ott volt azt mondta több szép dolog is volt , míg meg nem jöttek nov 4-tól a mindent elsöprő támadás.
Volt már fegyver a kezemben és lőttem is már, lőtéren természetesen. Csak úgy hobbiból, és nagyon élveztem. Így el tudom képzelni egy 12-14 éves gyerek is ,hogy örülhetett amikor valamit kilőtt mondjuk egy ruszkit. A 14 től felfelé ne is beszéljünk, ők már tudták ez az milyen puska ,pisztoly stb , ismerték a tulajdonságaikat ők főleg élvezték. Vagy jó lehetett molotov koktélt kidobni az ablakon.
NEM, a párommal különösen nem, hogy agyonlőjenek? Ha a párod meghal, te meg túléled, mit mondasz majd a szüleinek, hova vitted? Tizenévesen még inkább nem.
Egyébként "Tini párkapcsolatok » Szerelem" témakörben gyerekkatonaságot hirdetni, népszerűsíteni nem túl erkölcsös és jogszerű dolog...
Az 1997-es fokvárosi, UNICEF által szervezett tanácskozás résztvevői szerint gyerekkatona: „bármely 18 év alatti személy, aki része valamilyen hagyományos vagy irreguláris fegyveres erőnek illetve fegyveres csoportnak, bármilyen formában, beleértve de nem kizárólagosan a szakácsokat, hordárokat, hírvivőket, információszerzőket illetve kémeket és bárkit, aki ilyen csapatoknak része, a családtagokat kivéve. A definíció lányokra is kiterjed, amennyiben szexuális szándékkal vagy erőszakos házasságkötés gyanánt sorozták be őket. Ennek következtében a definíció nem kizárólagosan vonatkozik fegyvert hordó illetve hordott gyermekekre” forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!