Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy szeressen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iza's world kérdése:

Mit tegyek hogy szeressen?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok az osztály "lúzere" azért mert a fiúk szerint csúnya vagyok.... Év elején jött egy úgy fiú akibe beleszerettem de ő meg "menő" és észre sem vesz... Akárhányszor beszélgetnék vele elkezd egy másik lánnyal beszélgetni... Mellesleg minden lánnyal jóba van csak velem nem... Azt veztem észre hogy órán engem figyel először azt hittem tetszek neki de mostmár érzem hogy nagyon lenéz... Mit csináljak?

2016. okt. 20. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi oka lenne rá, hogy lenézzen?
2016. okt. 20. 19:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából nemtudom csak mostanába elég bunkó velem
2016. okt. 20. 19:05
 3/3 Muki1999 válasza:
Figyelj,szerintem ha így viselkedik veled nem érdemel meg téged! Szerintem ha eddig nem szeretett beléd akkor lehet hogy már nem is fog ha viszont szeretne akkor azt már kimutatta volna.
2016. okt. 20. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!