Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/7 anonim válasza:
Amikor Erdélybe voltunk kirándulni az osztállyal a 3. nap
2/7 anonim válasza:
Nekem az első találkozás (netes ismeretség volt) és az első randi a volt barátnőmmel. Azt a napot biztosan nem fogom elfelejteni sohasem, olyan mesébe illő volt az egész, akkor csókolóztam először, és ő volt az első barátnőm. És még így is , hogy már vége, azt a napot tartom a legszebb napomnak :)
De a link az hogy jön a kérdéshez? :D
4/7 anonim válasza:
Életem első nagy műsora, ahol beleszerettem abba az emberbe aki velem keringőzött, aki egyben az osztálytársaim is.
Meg talán az amikor életem első buliján részt vettem.
5/7 anonim válasza:
Amikor a csaj aki tetszik sétált én vele szembe ültem és rámnézett olyan szép volt. Visszagondolva sírok mijen szépen rámnézett.
6/7 anonim válasza:
Nekem a tegnap kettesben sétálhattam haza avval a fiúval aki tetszik. 😀😄
7/7 anonim válasza:
Mikor végre lejött hozzám a fiú haverom egy hónapnyi netes beszélgetés után. Imádtam, össze is jöttünk rögtön, ő életem szerelme. Szeretek arra a pár napra visszaemlékezni. :) És neked kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!