Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdélyi Anett kérdése:
Megtetszett egy fiú. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég jött egy fiú,és mindenki rászállt. Nekem az első pillanattól fogva szimpatikus volt,jól tanult,sportos, egyszóval tökéletes...Csak utána jöttem rá hogy gondok vannak.Ő fiatalabb nálam(1 évvel),Mikor odamennék hozzá,ő elfordul. Segítsetek! ^o^#Megtetszett egy fiú
2016. okt. 19. 14:51
1/2 anonim válasza:
Szerintem a fiunak kell megtennie az első lépést. Én SOHA nem kezdeményeztem semkinél akkor sem ha fülig szerelmes voltam. Ha nem kezdeményez akkor adj neki egy kis bátorságot, bíztatást. Mosolyogj sokat rá, legyél vele nagyon kedves, flörtölgess finoman De ne nyomulj tulzottan!stb egyszóval csavard az ujjad köré és érd el hogy ő akarjon megszerezni téged! Sok sikert! ;)
2/2 anonim válasza:
Szerintem FASZSÁG amit az 1-írt.Mármint abban a tekintetben h csak fiu kozeledhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!