Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti örülnétek annak, ha egy lány zaklatna?
Ha letiltottam azt jelenti idegesített, szóval nem bírom, nem vágyom a társaságára, szóval akkor azt sem tetszene, ha zaklatna.
Melyik beteg ember örülne ilyen dolognak?
Jaj, már megint te?
Megint nem a megfelelő eszközökkel akarod felhívni magadra a figyelmet...
Te vagy a lány és zaklatással akarsz megszerezni egy srácot?
Nem vagy szimpatikus a fiúnak, akkor jobban megfogod magad utáltatni, ha kölcsönös a dolog, menni fog zaklatás nélkül is.
Nem éltem át ilyet, de nem is szeretnék, ez beteges. Legutóbb
egy volt iskolatársam úgy akart megkaparintani, igaz baráti a viszonyunk, de nem érzek iránta többet és nem akarok tőle semmit, ráadásul a közös témánk sem valami jelentős, de sokszor rám írt meg adott jeleket arra, hogy tőlem akar valamit, én meg direkt nem reagáltam rá, ő meg azt hitte hogy nem veszem a lapot és próbálkozott tovább. Nem akartam letiltani, mert nem bántott meg, és nem akartam én sem őt, de muszály volt elmondanom neki hogy mi a helyzet. Nehezen, de megértette, azóta nem keres.
Én pont ilyen lány vagyok 😁
Egyszer annyira követtem, meg zaklattam meg meg egyszer a hajtincset is sikerult elraknom a Senpaijomtol 😍😍😍😍 de az vetett veget ennek, mikor a rendőrök jottek es mondtak h fel jelentett, meg hogy távoltartási végzést indított ellenem 😭😭😭😭😭😘😘😘😘
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!