Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan viselkedik egy fiu ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedik egy fiu ha tetszik neki egy lany?

Figyelt kérdés

Van egy fiu aki nekem mar nagyon tetszik nagyon regota (4eve) es penteken raszantam magam hogy megirom neki hogy szeretem leirtam neki es azt irtam benne hogy nagyon regota tetszik nekem es hogy ha ragondolok akor mindig moslyognom kell es azt is odairtam a vegere hogy tudom hogy o nem erez igy. Hetfon valaszolt ra hogy:ertem....

Az lenne a kerdesem hogy ez most mit jelent vagy miert ilyen keson valaszolt amikor elobb is latta?

Sok ember azt mondja hogy tetszek neki de szerintem nem tetszem neki, ezert kerdezem azt hogy mit vsinalnak ilyenkor a fiuk ha tetszik nekik egy lany?

2016. okt. 18. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Te írtad bele az üzenetedbe, hogy tudod, hogy ő nem érez így. Eléggé eldöntötted helyette.
2016. okt. 18. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez így nagyon nehéz. Ő hogy viskedik veled? A viselkedésből többet letudnál szűrni mint egy válaszból.
2016. okt. 18. 19:11
 3/3 A kérdező kommentje:
#2 nem szoktunk beszelgetni de nem is nagyon figyel ram en ezert gondolom higy nem is tetszek neki de sokan azt mindjak higy tetszem neki ezert kerdeztem meg hogy mit csinalnak ilyenkor
2016. okt. 18. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!