Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stark2000 kérdése:
17 éves leszek. Azt hiszem tetszik egy 13 éves lány?!
Figyelt kérdés
Rengeteget érdeklődik, nagyon jól ellehet vele beszélgetni, egyszerűen.. szeretek ráírni, vele dumálni. Régebben is elgondolkoztam azon, hogy tetszik-e. Azt kell mondjam, hogy igen, ugyanis szép lány és aranyos.
Viszont kicsit aggaszt a kora.. Már mint, nem tűnik éretlennek. Nem ismerem annyira, hogy ezt biztosan állítsam, de teljesen jól eltudok vele beszélgetni, marha szimpatikus és normális. De, hogy a környezetem ehhez mit szólna? Ti mit gondoltok?
Személy szerint nem érdekel, ha olyan érzéseim vannak..
2016. okt. 18. 18:11
1/13 anonim válasza:
hogy mit szólnának.. ne érdekeljen :D de persze mondanák hogy miért egy 13 évessel de ha tetszik és szereted akkor legyél vele
2/13 anonim válasza:
A lány velem egy idős. A 13 éves lányoknak az időssebb fiúk tetszenek(legalább is itt)
3/13 anonim válasza:
3 év múlva már 16 lesz, és akkor már fogja tudni, mitől döglik a légy.
4/13 anonim válasza:
Hát... nem is tudom, hogy mit szóljak. Ha a lány fejlett akkor nem baj, de ha kislányos és te arra buksz, akkor ott lehet bajok vannak.
5/13 A kérdező kommentje:
Ha ez valamit mutat: van egy velem egykorú, szintén 17 éves lány. Ő sajnos nem érdeklődik irántam, nem igazán tudom lekötni.. rettenetesen tetszik, de sajnos nem működik. Az éretlenségnél jobban semmi nem tud taszítani. Viszont a "lányos" stílus ami mind a kettejüknek megvan, az nagyon bejön. :) A kislányok nem mondanám, hogy bejönnek. Nem tudom őket komolyan venni. Ő valahogy más, mintha néha velem egyidős lenne, ahogyan beszélgetünk.
2016. okt. 18. 18:39
6/13 A kérdező kommentje:
#4 "fejlett" ? Érettség pipa, ahogyan én észrevettem. Külsőre sincsen vele baj. Kicsit teltebb alkata van (nem, nem kövér.. de nem deszka). Van csípő szélessége is, közepes nagyságú cicije és fenek is. :)
2016. okt. 18. 18:52
7/13 anonim válasza:
Én 14 vagyok, de igen, van benne igazság, hogy sok 13-14 éves lánynak idősebb fiúk jönnek be mert ők érettebbek, a fiúk később érnek, persze van kivétel. Ha elvagytok, tetszik neked, esetleg neki is tetszel, akkor nyugodtan járjatok. Azzal meg ne foglalkozz, hogy mások mit mondanak. A barátaid csak nem fognak kicsúfolni... ha nekem bejönne egy 17 éves fiú, járnák vele, nem a kora érdekelne.
8/13 anonim válasza:
Nincs ráírva, hogy 13 éves, ahogy rád sem, hogy 17 vagy. Ha jól kijöttök egymással, miért ne próbálnád meg. Nyugodtan barátkozz vele. Ha tetszetek egymásnak, attól még nem kell rögtön az ágyba rohanni.
9/13 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti, nem is a szex köt le. Egyrészt az ő kora miatt, másrészt az én korom miatt, harmadrészt nem látom jelentősebb fontosságát. Bőven ráérek, majd jön.
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. okt. 18. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!