Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányoknektek milyen srácok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknektek milyen srácok tetszenek?

Figyelt kérdés
Légyszíves írjatok kort, esetleg jöhet a fiúról egy kép mert így könnyebb viszonyítani.

2016. okt. 16. 16:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Belső: Legyen kedves, udvarias, hűséges, némi humorral megfűszerezve, kulturált, normális, együttérző, empatikus, és szeressen.

Külső: Tudjon öltözködni, ne mindig melegítőt lássak rajta meg kinyúlt pólót, nem kell folyton zakó meg hasonlók, de azért tudja mi mivel passzol össze, legyen igényes(alap dolgokra gondolok, rendszeresen mosson hajat/fogat stb.), tudjon elegáns lenni, ha kell.

Imádom ha egy pasi 185-190 felett van, a kék-zöld szem előny számomra, világos barna haj <3, imádom ha valakinek szép a mosolya, ez is előny, ha esetleg sportos a testalkata az is, bár ez tényleg nem a legfontosabb, inkább legyen némi pocakja, mint, hogy csontváz legyen.

Nem jönnek be a nagyon visszahúzódó fiúk, én sem vagyok annyira zárkózottnak mondható lány, szeretem ha valaki bulizós alkat(Nem, nem páwa, és nem is alkoholista, de tudjon lazulni.)

Ne legyen drogos, ne legyen páwa és ne legyen bu zis.

A szégyen az, hogy amióta élek hasonló srácot egyetlen egyszer ismertem, és az sem lett az enyém...

Tömören, röviden ennyi.

/L

2016. okt. 16. 21:06
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2016. okt. 16. 21:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Külsőre: minimum egyidős legyen velem, maximum 3 évvel idősebb egyenlőre. Magasságban legyen magasabb nálam. Szeretem ha melyebb hangja van egy fiúnak nem ilyen nyávogós. A haja színe mindegy, a szőke annyira nem jön be, de azon kívül mindegy, a szeme színe is tökmindegy. Ne legyen elhízva, sportos testalkat.

Belső: fontos a humor, de ne hülyéskedjen el mindent, tudjon komoly lenni, ha kell. Legyen kedves, aranyos, megértő velem szemben. Adja meg a szeretetet, törődjön velem, ne csak kihasználjon. Legyen megbízható.

14/l

2016. okt. 18. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!