Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jönne be a lányoknak egy ilyen külsejű 14éves srác?
Figyelt kérdés
174cm magas és 57kg, haj és szem szín barna2016. okt. 16. 13:35
11/16 anonim válasza:
Remélem nem gondoltad komolyan...
12/16 anonim válasza:
Najo figyelj, ennyibol azert se tudjuk megmondani hogy jol nezel e ki, mert lehet hogy azer vagy 57kg mert pl nehezebek a csontjaid,lehe thogy gebe vagy, ahogy irtad edzessz, lehet hogy csont sovany vagy es van rajtad egy dkg izom, de lehet pont az ellenkezoje, es tudod, egy fiu lehet kicsit ducibb, vekony, alacsony, tul magas, ha helyes, jokepu akkor ott mar minden eldolt. szoval kerlek ne kenyszerits minket arra hogy ennyi informaciobol megmondjuk hogy bejossze nekunk.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2016. okt. 16. 20:06
14/16 anonim válasza:
Én is 174cm vagyok, viszont 15-20 kg-al több izom van rajtam, mint rajtad. Menj el edzeni.
15/16 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy? Ja amúgy még csak 2hónapja edzek
2016. okt. 16. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!