Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen srácról?
Figyelt kérdés
Kezdem a jóval: megértő, vicces, nem visszahúzodó, szeret hülyülni és elméletileg még nem is csúnya.
Rossz: szeret a középpontban lenni, sokszor megjátsza magát, flegma, néha bunkó. Válaszokat előre is köszönöm!
2016. okt. 15. 22:37
12/17 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok, 14/l. Írj ha van kedved.
13/17 anonim válasza:
Kerülöm az ilyeneket jó messzire. De mint látod mindig lesz legalább egy lány aki van olyan hülye hogy a hozzád hasonlóktól akarjon valamit :D
16/L
14/17 anonim válasza:
[17/F] Engem picit zavarna, de próbálnék nem figyelni rád. Az én ideálom az Visszahúzódóbb, de nem nagyon meg nem teljesen, nem flegma meg bunkó, és néha megjátszaná magát, és nem szeretne a középpontban lenni. :D Hát ha 15 éves szüzességüket vesztett lányokat akarsz magadnak... :D Ez jó út hozzá, de más kedvéért sose változz meg, úgy szeressenek ahogy vagy. :)
16/17 anonim válasza:
nem tudom ki vagy de mintha az osztálytársam írta volna:D mellőzd a bunkóságod az hogy flegma vagy az most korral jár de attól próbálj meg nem flegmázni. "szeret a középpontban lenni" hát... próbálj meg leszokni róla :D
17/17 anonim válasza:
Sok mindentől függ.Pl ha úgy állsz hozzá,h csak azért flegmázol/bunkózol,mert hogy "menőbb" legyél vagy mi.A fiúknál ált.mindig így van amikor egy csoport fiú melletted van és úgy beszélsz egy lánnyal,bunkóbban álsz hozzá.De ha egyedül beszélsz vele,sose vagy annyira bunkó.13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!