Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti megtennétek ha egy lány olyat kérne, hogy öleld meg?
Figyelt kérdés
Nem ismerem annyira (az oszt társam),de néha beszélünk.Rajta kívül senkivel sem beszélek,1 barátom sincs (ő sem az) és tudom,hogy neki csak egy újabb ,,beszélőtárs" vagyok,de tudja,hogy magányos vagyok.Ha valaki ilyet kérne,hogy öleld meg,megtennéd? (Nem vagyok szép,inkább csúnya,de csak a kedvemért tenné,ha egyáltalán...)2016. okt. 14. 21:11
1/4 anonim válasza:
Mindenképp meg fog ölelni, ha nem egy tusko.
2/4 anonim válasza:
ez elég fura. ilyet nem szoktak kérni egymástól az emberek, főleg ah nem barátok. Lehet, ezzel elvesztenéd azt az egyetlen beszélőtársadat is.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor hagyom.
2016. okt. 15. 06:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!