Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Heloka na az en kerdesem az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heloka na az en kerdesem az hogy egy fiu megpuszilt de aztmondta h csak szivat ( tobbi lent)?

Figyelt kérdés
Nah van egy fiu aki mindig mondta h utal engem. Aztam amikor talalkoztunk akkor o elhivott h beszelni szeretne velem valamirol elmentunk es aztmondta h sug valamit de aztan megpuszilt ( en nagyon rosszul reagaltam elfutottam es kiabaltam vele). utanna azt mondta h szeret engem.utanna meg azt h csam szivatott szerintetek tenyleg szivatott vagy csak azert mondta ezt mert en igy reagaltam?
2016. okt. 13. 19:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2016. okt. 13. 19:35
 2/10 A kérdező kommentje:
En 13 o 14
2016. okt. 13. 20:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor már értem.
2016. okt. 13. 20:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Es mire jutottal?
2016. okt. 13. 20:03
 5/10 anonim válasza:
Megbántottad. Sosem utált téged ez elég gyakori a 13-14 éveseknél hogy piszkálódással mutatják ki ha tetszik nekik valaki. Ne hidd hogy egy fiú nem tud ugyanúgy megbántódni mint egy lány. Azzal hogy így reagáltál megijeszthetted és biztos azt hiszi téged nem érdekel.
2016. okt. 13. 20:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszii a valaszt de en nem akkartam megbantani , mert en ot szeretem csak megilyedtem, es a legjobb baratnommel jart eppen akkor de mar szakitottak. Szerinted mit tegyek most?
2016. okt. 14. 15:32
 7/10 anonim válasza:
Beszéld meg vele a dolgokat. Ha nemrég szakított a barátnőddel akkor várj egy kicsit vele. Mond neki hogy nem jó ötlet ilyen hamar új kapcsolatot kezdeni. És mindenképp magyarázd el neki hogy félreértette a reakciódat. *Utolsó vagyok
2016. okt. 14. 17:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Ugyebar o elegge helyes fiu es tapadnak ra a lanyok, a baratnommel mar 2 hete h szakitottak de mar van mas csaja szval en nem hiszem h erdeklem. De azert nagyon szepen koszonom h ezzel faradoztal h az en problemaimon segits koszonom megegyszer❤
2016. okt. 14. 17:47
 9/10 anonim válasza:
Eggyet értek
2016. okt. 14. 21:48
 10/10 anonim válasza:
Akkor meg hagyd a fenébe. Most hasonló helyzetben vagyok én is és én sem foglalkozom már azzal a sráccal. Az ilyenek nem érdemlik meg hogy sokáig rágódj rajta. Majd megtalálod a hozzád való fiút. ;)
2016. okt. 15. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!