Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez nagyon idegesít. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon idegesít. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Szval nekem már egy udeje van egy fiú haverom (lány vagyok) és nagyon régóta jóba vagyok vele...és kb több mint fél éve rájöttem, higy többet érzek iránta...szval már bő fél éve tetszik...erre már majdnem összejöttünk mert pl amikor mentünk haza mindig búcsúztunk egymástól...múltkor még meg is ölelt... mikor jön az eggyik otársam akinek szintúgy megtetszik....és ezt úgy kell elképzelni, hogy én odamegyek a sráchoz szünetben....ott beszélgetek vele a csaj akinek tetszik odatolong és belepofázik a dolgokba..ezt egy darabig tűrtem..aztán eldurrant az agyam és amikor nem volt ott a srác elősször normálisan elmondram neki, hogy mi a szitu...de folytatta és utána kiosztottam :/... Szval most az van h amikor elbúcsúzunk a sráccal akkor elbúcsúzunk aztán odarohan hozzá a kiscsaj ad neki egy elést és 2 puszit, hogy szia majd légysz írj....és nekem a srác azt mondja, hogy nem tetszik neki a csaj de mégis annyira zavar....utánoz..pedig már majdnem összejött erre belepofázik a dolgokba...sőt a srácog próbálja ellenem fordítani..olyanokat mondd neki rólam ami nem igaz(ezek miatt amúgy már lebasztam a csajt xdd)

Szóval ez az egész piszok rosszul esik, hogy elmegyek a sráccal fagyizni és ő hallja h erről beszélünk...erre tök véletlenül ott terem

És nemtudok vele mit csinálni...szerintetek mi lenne a megoldás?? Vagy kicsit túlreagálom???

2016. okt. 13. 00:15
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a félregépelések és egyéb hibák miatt!
2016. okt. 13. 00:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem, hogy 14/L
2016. okt. 13. 00:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Idegesítsd a csajt, pl amikor elhívod valahova a srácot akkor csak súgd a fülébe és mond azt is hogy "ez a kettőnk titka marad" de ezt hangosan mond. A csaj annyira rá fog izgulni arra hogy mit mondhattál neki hogy valószínűleg "kiesik a jókislány" szerepéből. Mellé még tuti kérdezgetni fogja a srácot amivel az idegeire fog menni.

Elköszönéskor nem kell azt várnod hogy meg öleljen, ugorj szépen a nyakába,puszild meg. (és ha a csaj látja akkor elégedett arcal mosolyogj rá xd)

A srác azért mondta el neked hogy nem jön be a csaj neki mert te jösz be neki és nem akarja hogy félre értsd őket.

Na meg a csajnak oda legyinthetsz pár tő mondatot pl "ha tudnád mit gondol rólad" és mellé elégedett mosoly!

Az a lényeg hogy úgy tegyél mintha már megszerezted volna.

Készülj fel hogy utánozni fog téged ezekkel és akkor te ne mutasd ki hogy ideges vagy, csak mosolyogj mintha hidegen hagyna (a legjobb bosszú ha azt mutatod hogy boldog vagy) És ha elkezd utánozni akkor szolj be neki pl ő már az enyém, vagy feleslegesen pocsékolod az energiádat semmi eséjed ellenem.

Aszt hiszem mindent leírtam. Ha tanács kell akkor írj nyugodtan privátban. Sok sikert! :D

2016. okt. 13. 00:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem eléggé túlreagálod. Először is, a srác nem osztott a csajnak lapot (azt állítja, hogy nem tetszik neki). Te se adj neki belépési lehetőséget, szerintem.

Én a három közül alkalmaznám valamelyiket, de lehet, hogy nem ezek a legjobb döntések. Biztos van, aki ebben sokkal jobb, be kell valljam, hogy 18 éves korom óta nem küzdöttem fiúért.

Csinálj úgy a lány előtt, mintha nem vennéd észre, aztán, úgy hogy a srác ne érezze rosszul magát forgatsd a szemed, vagy kicsit lekezelően (de csak 1-1 fél gesztussal, ne legyen nyilvánvaló) nézzetek össze.

Vagy, ha mástól hallod, hogy mit mondott a srácnak, akkor egyszer idegesen panaszkodj a barátodnak a csajra, hogy ezt és ezt mondta valakinek (de az xy nem mondta el, hogy kitől tudja), aztán kérj bocsánatot és köszönd meg, hogy meghallgatott, mert most ezt nagyon ki kellett adnom magadból.

Vagy ha a srác meséli el, akkor forgatsd meg a szemed, és közöld, hogy kissé kezd fárasztani a csaj, és igaziból nem tudod, hogy honnan veszi ezt a sok baromságot, de elég jó a képzelő ereje, a legjobb, ha mindent némi skepticizmussal kezel, amit a csaj mond.

Amúgy ne aggódj nagyon! És sok sikert!

2016. okt. 13. 00:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2016. okt. 13. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!