Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne elfelejteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány, akibe nagyon belezúgtam viszont a visszajelzései alapján nem nagyon érdeklem.
Eddig rendben is van és tiszteletben is tartom, de mivel ez az első ilyen az életemben ritka pocsékul érzem magam már egy ideje, és nem tudom hogy hogyan lehetnék túl minél gyorsabban rajta. Néha úgy érzem, hogy soha többé nőre rá se akarok nézni, néha meg csak magamban gyötrődöm.
Beszélgettem haverokkal, de vagy nem "szakértői" ennek a kérdésnek, vagy teljes más felfogásúak mint én. Mondták hogy "szerezzek másikat", de ezzel még jobban felidegesítenek...
Ha ennek lenne valami gyors módja az már rég közismert lenne...csak az idő segít.
2016. okt. 12. 21:32
2/7 anonim válasza:
Nos... Próbálj meg keveset gondolni rá. Járj el kocogni,focizni,vagy hallgass zenét,olvass,nézz filmeket.Rengeteg lehetőség van a figyelmed elterelésére. Talán a szerelmi bánatod csillapításának érdekében írhatnál verseket is,sok esetben segít. Vagy esetleg rajzolj,bár ez a te korodban nem tudom mennyire köti már le a srácokat. Azt pedig felejsd el,hogy nem nézel rá egyetlen nőre sem,nem fog menni,hidd el. Kivéve persze,ha biszexuális vagy. :D Ne gyötrődj magadban,valakivel meg kell beszélned ezeket a problémáidat,nem jó az,ha magadban tartod. Nekem is írhatsz,ha gondolod. :) Remélem tudtam segíteni,és ne aggódj,biztosan fogsz találni valakit,aki viszonozza az iránta táplált érzéseidet,és akivel boldog lehetsz. :)
2016. okt. 12. 21:42
3/7 A kérdező kommentje:
Zenét hallgatok, egyetemre járok aztán mindig ez a vége. :/ Nem vagyok b**i, csak úgy érzem hogy kb soha semmi nem jön össze. Legszívesebben kitörölném ezt az egész témát a fejemből, ha érted. Nem fog menni a nők nélküli gondolkodás?
Dehogynem, csak nem ismersz... :) Ha lefogytam "csakúgy" 15 kilót 1 hónap alatt akkor ez sem lehet akadály. Csak magamat ismerve ha ezt elhatározom akkor tényleg nem lesz semmi még pár évig. Túlzottan félek az elhatározástól, mert mindig "túlpörgök", aztán a környezetemben értetlenül fognak rám nézni.
2016. okt. 12. 21:55
4/7 anonim válasza:
Én egyáltalán nem mondtam,hogy képtelen lennél nők nélkül gondolkodni. Pusztán arra akartam célozni,hogy az ember társas lény,nem valószínű,hogy egyedül szeretnél éldegélni.De mindegy,akkor nem is szóltam,bocsi. :/
(#2-es voltam)
2016. okt. 13. 00:33
5/7 anonim válasza:
Van egy mondás, kutyaharapást szőrével /ezalatt értsd a kutya szőrét/, igaza van a haverjaidnak, kicsit meggyászolod aztán tényleg kezdj magaddal valamit, menni fog:)!!! 41 éves vagyok túl 1-2 szakításon, ezek nagyon tudnak fájni, egy ideig..nálad majd elmúlik pár hét alatt nyugi:)!! Fel a fejjel és csak előre nézz, hogy még pár közhelyet mondjak :D..
2016. okt. 13. 15:02
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! Túlleszek valahogy rajta úgy döntötem ahogy már fentebb is elmondtam hogy mostantól egy jó ideig szarok a lányokra.
2016. okt. 13. 17:50
7/7 anonim válasza:
Utolsó előtti voltam. Még az is lehet hogy jó később összejöttök, mi fél év múlva jöttünk újra össze bár azóta 6x szakítgattunk.:))) Vannak alapvető dolgok amik ha hiányoznak a fejem tetejére is állhatok /pl.szerelem/ ha ő nem akar semmit!!! Bár mi már 40 felett vagyunk nálunk luxus már a szerelem:D de ezek kőkemény fájdalmat okoztak nekem is tökre tudom mit érzel. De hozzászürkül az ember idővel a fájdalomhoz és egyszer csak észreveszed hogy már nem fáj. Kívánom neked! Üdv. 41/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!