Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik egy lány, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy lány, de semmit nem tudok róla. Valahogyan interneten szeretném megkeresni, mert várni nem akarok a lehetőségekre türelmetlen vagyok. Mit csináljak? 13F ő is kb annyi mint én

Figyelt kérdés
Szombaton láttam a gőzgombóc Fesztiválon pár méterre haladt el mellettem de nekem is meg neki is ott voltak a szülei ezert nem mentem oda hozzá. Max következő hét csütörtökön amikor színházba megyünk az osztalyunkkal akkor ott van az osszes iskola Mohácson aki befizette a bérletet. Nem akarok addig várni mit tegyek?
2016. okt. 10. 15:48
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nekem az első "barátom" 12 évesen és nála azt hittem ő az igazi meg a szőkeherceg meg ő a minden 3 hét után szakítottunk és az utolsó kapcsolatomhoz képest nem volt semmi sem és én tudom milyen az amikor oda vagy valakiért 2 hétig és full love van de azt is tudom hogy mindig lett más és mindig tovább tudtam lépni és én nem vagyok sokkal idősebb ezért van sejtésem mit érezhetsz most 14/l
2016. okt. 14. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!