Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt minek vegyem?!
Figyelt kérdés
Szoval most kezdtem a 9.-et es van egy osztalytarsam aki nem tudom mit erez (ha erez egyeltalan valamit) irantam. Akkor jutott eszembe hogy lehet erez irantam valamit amikor az egyik torin eszrevettem hogy figyel nem is tudom meddig nezett, de nagyon furcsa volt. Aztan szunetben megkerdezte hogy milyen orank lesz es egesz vegig a szemembe nezett es meg akkor is mikor mar megmondtam hogy irodalom lesz. Es volt olyan is hogy beszelgettem az egyik baratnommel es oda jott hozzank es o is nevetett, de akkor is nezett en nem neztem ra nem is tudom miert. Matekon az utolso padba ulunk a baratnommel es oda ult mellem a masik padba es megkerdezte a hazit, pedig mar lattam hogy felirta. Angolon sugott mikor kerdezett a tanar es tesin mikor ossze kellett szednem a labdakat akkor jott segiteni. A kidoboban sosem dob ki mikor par meterre alltam tole es nala volt a labda akkor is a terem masik vegebe dobta a labdat. Es egesz tesin nez mindig a kozelembe all a sorba es segit amiben tud. Nagyon kedves fiu es rendes dolgok ezek tole, csak nem tudom hova tegyem, most akkor lehet tetszek neki? Vagy csupan sokat kepzelek ezekbe a dolgokba?!Szerintetek?2016. okt. 9. 20:14
1/5 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki! De tuti hogy szimpatikus vagy neki! ;)
3/5 anonim válasza:
Bejössz neki és próbál a közeledben lenni.
4/5 pacso2000 válasza:
Lehet próbál barátkozni, kedves lenni. Fiú és lány közötti kapcsolat lehet barátság is!
Egyébként lehet tetszel neki, de hagyd, hogy ő lépjen!
5/5 anonim válasza:
Ne csinálj semmit, hagyd kibontakozni.Ha neked is tetszik, légy vele kedves amikor kpzeledni próbál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!