Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit láthat bennem? Nekem lett teremtve?
Sziasztok. 17 éves fiú vagyok . A lányok sokat csúfolták
. Beszédhibás fiú vagyok. Annyit csesztettek már életemben hogy jujj. Ennek ellenére boldog ember vagyok . 3 hónapja szemezett velem egy lány. Gondoltam hogy biztos csak azt nézi hogy milyen csúnya vagyok , de nem. Mikor párszor össze néztünk , oda mentem hozzá. Azonnal megtaláltuk a közös hangot, s egyre többet találkoztunk , és 2 hónapja , megcsókolt . Nagyon meglepett , de örültem is neki. Ő hozzám képest egy isten nő. 2 hónapja vagyunk együtt , s sokat gondolkodtam hogy mégis mi az ami tetszik neki rajtam. Nem vagyok helyes , pénzes , semmi . Azt mondta első látásra tetszettem neki . Nektek nem lenne furcsa hogy 200 próbálkozás után , végül jön egy lány aki fülig szerelmes beléd ?
Erdekes... ugy tunik megse vagy ronda.
Ne ronsd el! Foleg ne legyelvonbizalom hianyos es ha az is vagy akk se folyton errol rinyalj neki. Sok sikert
Helló ~ Itt egy kifejezetten feltűnő, sok srácnak tetsző lány, aki nemrég másfél éven keresztül reménytelenül szerelmes volt egy töknyomi fiúba. True.
Az illetőbe első látásra belezúgtam, mert a kisugárzása arra késztetett, hogy gondoskodni akarjak róla, és amikor beszélgettem vele, azt is megtudtam, hogy nagyon okos és jópofa természetű. Kiszerettem belőle azóta, de még mindig fantasztikusnak tartom, pedig ránézésre nem kicsit különc. :D
A helyesség sosem hátrány, pénzre viszont csak az üres nők mennek. Meg amúgy kizárólag a külsőre is csak az üres nők mennek. Ne azon tipródj, hogy mit lát benned. Nem csak a külső és a lóvé vonzza be a lányokat, legalábbis a normális lányokat nem. Bár nem ismerlek, tökre el tudom képzelni, hogy mit lát benned a barátnőd, mert nekem sem csak az alfák jönnek be, és még sokan vagyunk így ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!