Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a volt barátomat?
Nagyon szeretem, még mindig. A még mindiget azért mondom, mert már iszonyú nagy pofátlanságokat csinál. Szerintem annak érdekébe, hogy elfelejtsem.
Igazából nem ilyennek ismertem őt, de még a legjobb barátja sem. Aszerint is pofátlanság, hogy olyan miatt is kioktat, amit ő tud rosszul. (Mondtam neki, hogy olyan nekem ő, mint másoknak a drog. Mire én írtam neki, hogy ez szép hasonlat, másnap pedig rámírt, hogy "amúgy tök okos vagy, mert k.rvára nem hasonlat hanem metafora". És küldött egy halom smileyt mellé, meg minden idegesítő szöveget írt.) Magától, a semmire írta, hogy tudjam már, hogy hol élek, stb. Iszonyúan fáj, mert már kiakaszt, pláne, hogy fél év után miért érdemlem ezt?!
Igazából most került gimibe, és szerintem csak el van szállva, bár nem értem miért... Szerintetek?
Pls tippeket adjatok, hogy felejtsem el! Jó lenne túllépni rajta legalább egy picikét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!